Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser







Har ingen att skejta med :(

_ _ _
i Sverige
31 maj kl 20:54

Ta bort Radera
det börjar att bli super tråkigt nu när mina bästa vänner lämnat mig för att de inte gillar att jag skejtar.
Och det suger också att det inte finns många skejtare i min skola och jag är den enda tjejen som skejtar där... så jag skulle verkligen gilla om jag kunde skejta med ngn som kan lära mig tricks och snacka med när idioter svär åt en när man bara skejtar o inte har gjort nått fel... :S men jag tänker inte ge upp ändå :P
kriller
i Stockholm
31 maj kl 21:55
Shit det suger. Förstår inte varför de skulle vilja lämna dig för att du skejtar? vad gör det dem? stört
_ _ _
i Sverige
31 maj kl 22:39

Ta bort Radera
avundsjuka för att nån kan ha en givande hobby kanske?

trist, hoppas du hittar både folk att åka med och riktiga vänner som klarar av att du har kul. ;)
_ _ _
i Sverige
1 jun kl 18:20

Ta bort Radera
jag har EXAKT samma problem som dig! Är också den enda tjejen på min skola som skejtar och det är sjukt svårt att lära sig nya tricks när man bara har youtube till hjälp. Det tog mig två år men nu kan jag äntligen ollie (: Och varje gång jag pratar om skate med mina vänner så suckar de bara och säger "Skate är en sport för killar, Hanna.Låt killarna göra det så kan vi tjejer göra det vi är bra på" Jag blir så j*vla förbannad på dem...Föressten, var bor du?
Ehmer
i Norrtälje
1 jun kl 19:04
ähh skit snack att skateboarding endast är för killar och bor du i stockholm så är det bara att ta dig till fryshuset, jag har själv fått några som jag kan skejta med där bara genom att snacka lite med dom så har du någon skejtpark eller liknande åk dit och snacka med folk det är mitt tips :)
_ _ _
i Sverige
1 jun kl 20:07

Ta bort Radera
det är jag igen, jag bor i Göteborg.
Jag undrar om jag måste kunna nått trick för att åka till ngn skejt park för att det e nog en bra idee.
_ _ _
i Sverige
1 jun kl 20:12

Ta bort Radera
du måste inte kunna något trick för att ta dig till en skatepark,
hatar när folk tänker så, åk dit och fråga om nån kan hjälpa dig istället :D
LilSaddi
i Göteborg
1 jun kl 20:18
ok tack, då ska jag göra det :D
_ _ _
i Sverige
1 jun kl 21:50

Ta bort Radera
i göteborg finns många tjejer som garanterat bara tycker det är kul om du hänger med dem och skatar. torsdagar kl. 17.30 till 19.00 är det tjejskate på area 51, så drar du dit ett par gånger kommer du lätt lära känna 5-10 stycken i ålder 4-40 :D.

kanske inte så mycket folk på area när det är fint väder, så maila katta@nolimitskate.se också så kan hon säkert tipsa dig när de ska dra till nån skatepark så du kan haka på.
_ _ _
i Sverige
2 jun kl 14:56

Ta bort Radera
det som gör att man inte är så pepp på att åka till skateparker är sättet man blir bemött på. Ofta så är det ett gäng tolvåringar som springer fram till en och börjar skrika "Kan du kickflip?" "Vaffan gör du här? Du kan ju inte ens åka" osv. och då vill man inte så gärna komma tillbaka igen. Jag förstår inte varför vissa ser det som en tävling att skejta...kan de inte bara fatta att vissa gör det för att det är kul??Och att vara tjej gör ju inte saken lättare nu när "tjejskate" uppmärksammas som fan hela tiden överallt. Det gör ju bara att folk delas i grupper med de som tycker tjejskate är ok och de som inte tycker det, och när folk delas upp bildas mer hat då de flesta människor har en tendens att diskriminera "den andra gruppen".
_ _ _
i Sverige
2 jun kl 17:08

Ta bort Radera
menar du att tjejerna själva springer fram och säger sånt och har sån attityd?

Antar att det mest är killar och då är väl tjejskate ett bra ställe att börja träfaf folk då?

sen får man lära sig att tas med dumma frågor genom humor, dumma frågor får vi killar också massvis av. En av de dummaste jag fått var "är du bam?" och när jag sa, "nej han är ju amerikansk, jag pratar ju svenska" så fick jag motfrågan "är du lika bra som bam då?"

haha. sånt där får man bara lära sig att se humorn i. Tänk ut lite roliga svar på frågorna så du är förberedd nästa gång. Och bara skämta med de som kommer med frågorna. Jag kan gärna ge exempel på svar som lär fungera fint om du vill.

Eller som tanten på coop som stirrade på mig länge och väl och sen kom fram och sa surt "ja vissa har det bra som slipper jobba!" för att jag hade en bräda med mig. Jag svarade bara "syftar du på mig? jag nog jobbat lika mycket i mitt unga liv som du har i hela ditt långa" men hon vände sig om redan efter halva meningen haha. Skumma människor som mår dåligt bara.

Eller som en psykopatskatare som från ingenstans slog en metallspets genom hakan och ögonbrynet på mig liksom.

Det kanske låter svårt, men besvärliga och avundsjuka människor ska man bara se som en nyttig chans att lära sig hur man handskas med problem utan att låta problemen "ta bort din glädje". Och man ska vara grymt glad att man inte själv är sån eftersom de är såna för att de mår dåligt.

Och grupper med såna som gillade eller inte gillade tjejskate fanns åratal innan tjejskatenätverken började synas kan jag upplysa om, så det är inte tjejskatenätverkens fel. :)

_ _ _
i Sverige
2 jun kl 19:33

Ta bort Radera
jag får väl tänka ut lite smarta svar då (:

Undrar bara hur tog du en metallspets genom hakan och ögonbrynet med humor?

LilSaddi
i Göteborg
2 jun kl 19:59
jag har typ slutat att skejta i min skola p.g.a en massa folk som frågar om jag kan göra en kickflip när jag inte ens kan ollie....
det var ett gäng med små killar som frågade om jag kunde ollie sen när jag sa att jag inte kunde det sa de att jag var handikappad och hoppade på mig så jag nästan trillade av brädan :p det fick mig att böla men de var ju ändå snorungar :/

det var en tant för inte så länge sen skrek på mig att jag var en långsam galning när jag försökte hoppa av min bräda för att backen jag åkte på var obehaglig...

sen är det ju oxå klasskamraterna som snackar skit om att jag är en kille bara för att jag skejtar och har på mig keps... :S

det skulle vara så bättre om folk kunde respektera varandra :/
och det är ju värre när man fortfarande är ensam....
men jag tror nog att man måste ha tålamod för att hitta några skejt vänner... efter det dåliga händer det ju alltid bra grejjer? :D
_ _ _
i Sverige
2 jun kl 20:46

Ta bort Radera
Jag förstår inte varför alla verkar ha bristande respekt för äldre. Själv har jag alltid respekterat äldre (och yngre för den delen) men det kanske har och göra med uppfostran eller nåt.

Du ska inte bry dig om vad tanter säger, de är bara gaggiga för de vet att de snart dör. I tanternas försvar så det måste vara ganska frustrerande att se den värld man växte upp i förändras på ett sätt man kanske inte ville/trodde osv.
Men det är endå ingen anledning för dem att vara otrevliga.

"... efter det dåliga händer det ju alltid bra grejjer?"
Ja det hoppas jag med:) Ska flytta till växjö efter sommaren (ska plugga konst och design :P)och jag har hört att de har rätt feta stället att skejta på där. Jag bor i lund nu och här har vi inte mycket. Dock är det nära till stapeln i malmö men där är det alltid så mycket folk som klagar på att man är för seg och "i vägen".

Enda råd jag kan ge dig är att skita i vad alla säger, men de rådet kan jag lika gärna ge till mig själv så det hjälper nog inte så mycket. :/ tyvärr..



LilSaddi
i Göteborg
2 jun kl 20:55
min farsa bor i Växjö... så jag kanske åker dit någon gång igen :P
och det med tanterna var lite sorgligt oxå... jag tror jag förstår de på nått sätt...
för tänk om vi blir gammla och då kommer det flygande bilar, metall gator och "flyboards" :P då saknar ju man den gamla goa' skateboarden..... :P

men...stänga öronen får jag göra när elakingar kommenterar en.... för alla har ju hört en del elaka saker av folk som ser en skejta....
_ _ _
i Sverige
2 jun kl 22:58

Ta bort Radera
hna, jag respekterar alla som respekterar andra människor oavsett om de är tanter, småbarn eller andra. och om de inte respekterar annat folk kanske min respekt för dem blir lägre, men jag har ändå rätt mycket förståelse för dem (men jag kanske inte alltid visar det).

när det gäller spetsen så ser jag inte humor i det så ofta som i småsaker precis- Det där och allt som följde efteråt har förändrat mycket i mitt liv till det sämre och jobbigare i en lång period faktiskt, men så här några år efteråt kan jag nog se att jag börjar kunna vända det till något man lärt sig av.

- Jag har lärt mig att välja bort vissa personer ur mitt liv och får bättre vänner och roligare när man hänger, mycket mindre problem.

- jag blir inte alls särskild upprörd över småsaker längre, som de där dumma frågorna du pratar om, eller småskador, eller små hinder i vardagen, för det är så sjukt små saker jämfört när man varit med om och lärt sig hålla kontrollen genom något som är så mycket tyngre, som ett sånt påhopp och trakasserier efteråt.

- jag är bättre på att stå på mig och stå för vad som är rätt, vilket är väldigt bra och användbart i jobbet.

- jag har blivit mer mån om att göra roligare saker, reser mer utomlands osv, för att belöna mig själv för att jag stått ut med jobbiga saker.

sen är det mycket jobbiga saker också. senast inatt drömde jag en lång dröm där jag sprang runt och skyddade mig från folk som attackerade mig med knivar, svärd och pistoler och det var inte första sån drömmen sen det där kan jag säga. Innan det där hade jag inga såna drömmar.

och jag är mer frustrerad över hur lite som görs för att motarbeta våld och psykisk ohälsa, politikerna vill inte ta tag i de bra förslag som ges.

men man ska alltid försöka hitta det positiva som man vinner på jobbiga saker också om man handskas rätt med dem!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på inlägget


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu Upp



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem





Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop