Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser







knöl på höften!

_ _ _
i Sverige
3 okt kl 01:00

Ta bort Radera
Jo, jag har skejtat väldigt intensivt de senaste dagarna och har åkt trots att det ser ut som om min kropp har blivit grovt misshandlad.

Nu är det nämligen så att jag slagit mig ifrån relativt höga höjder och landat diverse gånger på vänster höft.. Detta hände för kanske två veckor sedan och nu så har det bildats en knöl som går att flytta runt i höften.. låter rätt skummt men det är sant, kan typ flytta runt den vid röven och den kan även fastna typ vid början på låret.. rätt störande, vad kan det vara?

Någon som stött på likande? den sitter under huden och är som en slags boll, typ som som en femma och rund och jobbig, kan inte ha jeans o sånt pga av den, det känns askonstigt!
_ _ _
i Sverige
3 okt kl 02:08

Ta bort Radera
haha, ursäkta om jag ler, men rolig beskrivning.

jag och mina kompisar brukade ofta slå av benflisor på benen i armbågarna de första 5 åren vi åkte och de flisorna kunde man också köra omrking med tills de växte fast igen eller ibland så växte det bindande brosk emellan eller nåt.

höfterna kommer jag inte ihåg att jag haft flisor i, men att man slår i höftbenen så att själva skelettet svullnar upp är vanligt (skelettet är typ som plywood eller wienerbröd i texturen med en massa lager och mellan lagren kan det bildas vätska så att de översta lagren buktar ut som jag förstått det).

Gör man det enstaka gånger tillbaka bildas svullnaden i skelettet men upprepar man kan det bli en utstående form där, jag har rätt många såna knölar på höfterna och armbågen och har träffat många andra skatare som har det också.

den där eventuella flisan du har borde inte vara farlig om allt känns bra när du rör dig och men vi har ju fri sjukvård i sverige så vill du kan du ju röntga och så.

ett tips kan ju vara också att har man rätt försäkring kan man få rätt mycket pengar om man får skador som förändrar utseendet för alltid.

Jag har själv aldrig utnyttjat det, men ett ärr eller en knöl kan ge tiotusentals kr om man har kvar det efter 2 år och om det det beräknas finnas kvar för gott. Då är villkoret att man sökt läkarvård inom något dygn från när man fick skadan vilket jag inte har gjort med alla de ärren jag har.

ett vanligt ärr i ansiktet kan kompenseras med uppåt 40-60.000. är folksam försäkringar det gäller och försäkringen är ett tillägg till den vanliga försäkringen. kostar nån hundring om året.

gonatt!
_ _ _
i Sverige
3 okt kl 10:03

Ta bort Radera
Grattis, du är med barn!
Naames
i Karlstad
3 okt kl 10:03
jag har precis samma faktist, lite lurig bit, men jäkla kul att pilla på;P fast om din är som en femma är den ganska mycket större
_ _ _
i Sverige
3 okt kl 14:23

Ta bort Radera
Tack för svaren, äsh, jag åker ändå, det får bli antihero chinos i fortsättningen! :D

Helvete, jag har ett foster i skinkan :/

zero_fizzy_98
i Kristianstad
3 okt kl 15:17
ok............. GRAVID!!!!!!!!!!!!!
Du måste vara inloggad för att kunna svara på inlägget


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu Upp



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem





Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop