Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.









Nyhet: Dags att gå vidare..
15 okt kl 21:31

Då var det dags att gå vidare.. Jag har hållt på med skate.nu i rätt många år nu och känner att det är dags att göra nått nytt.


På senare tid har jag knappt haft lust att kontrollera bilder, omröstningar eller lägga upp nyheter. Det känns liksom inte lika kul längre, så som det gjorde när jag öppnade sidan.

Men som tur är har jag hittat en ersättare som är redo att ta över och hålla sidan i liv. Med tanke på all tid jag har lagt ner och att så pass många använder Skate.nu känns det bättre att nån annan får ta över än att lägga ner helt.

Jag kommer fortfarande ha kvar min användare, men om ni skriver till användaren worldimproving.com eller till info@worldimproving.com så kommer det inte vara jag som svarar.

/Martin



Rader från David som tar över:

Hej allihop,

känns konstigt att man ska ta över fixandet på worldimproving.com. Kul eftersom jag har varit medlem sen starten och alltid tyckt att sidan är grymt gjord men såklart tråkigt att Martin vill lämna vidare sidan och inte fixa med den själv. Vi har pratat ett par gånger genom åren om att hjälpas åt och samarbeta men det blev inte mycket med det förrän nu tyvärr, när han lämnar över den helt.

Jag har också hemsidor som jag inte har tid eller ork med under vissa perioder så det är lätt att fatta att Martin vill känna sig fri. Det finns i alla fall inget som säger att han inte kan komma tillbaka senare.

Martin har gjort detta för skojs skull utan "lön" och det kommer jag också att göra vid sidan om jobb och sånt, så vänta er inga jätteförändringar på sidan. Jag ska försöka hinna godkänna bilder de flesta dagarna och hålla sidan igång som vanligt bara. Kanske någon artikel nu och då och kanske någon ändring här och där, men i stort sett blir saker som vanligt.

Sen har jag (precis som ni säkert har) en del idéer om sånt man skulle vilja fixa på worldimproving.com men tyvärr finns inte tid till allt man vill vid sidan av jobbet så det får i såna fall bli en senare sak. Efter jobbet vill man ju hinna skata och ha ett liv och inte bara sitta vid datorn så det är inte mycket att göra åt. Jag försöker få till en plaza i min hemort Skarpnäck nu också och det tar rätt mycket tid och energi och får högre prio än worldimproving.com.

Om ni själva vill få något utlagt på worldimproving.com kan ni såklart maila in det så ska jag försöka lägga ut det. Min mail blir david@worldimproving.com. Martins gamla adress info@worldimproving.com styrde han också om till mig) och användaren worldimproving.com ska jag också ta hand om.

Hörs, ha det gott så länge.

david




blacka16 okt kl 01:04
Martin Wiklund R.I.P.

skater_F16 okt kl 14:55
Fan oså .. du va ju sjyst ! men men hoppas på naya saker på sidan ? uppdateringar ? :)

Skate0rDi316 okt kl 15:23
skulle varit soft om man liksom kunde ladda upp ett film klipp kanske? eller som på tacky att man kan skicka in filmklipp så visas dom på fredagar kanske.

Kal16 okt kl 16:32
men om man skulle lägga upp film klipp så kommer sidan va ännu segare än va den redan är.. Synd att du lämnar Martin.. jävligt schysst att du tar över David

sk8_bobbo16 okt kl 18:41
mm hoppas ad det dlir mera nyheter :P det har var it lite ... tomt då och då aa ha det så bra då Martin .... ock lycka till David

joen7 nov kl 18:17
välkommen David

Interpol14 nov kl 22:58
välkommen



Logged in members can add comments here.


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem



Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop