Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser






Nyhet: Tösabidarna GirlSkateCamp
30 sep kl 13:15

Den 30 oktober till 1 november presenterar Tösabidarna campet GirlSkateCamp på Bryggeriet i Malmö. Dagar fulla av skate och massa roligheter med övernattning på Bryggeriet som ju just fått en grym ny yta! Nåt att besöka helt klart!

Nyhet från 30 september 2009
Tösabidarna presenterar GirlSkateCamp på Bryggeriet i Malmö:


Snart är det dags för årets GirlSkateCamp på Bryggeriet i Malmö, närmare bestämt den 30 oktober - 1 november. Alla tjejer, alla åldrar, alla nivåer. Det kommer utan tvekan bli höstens roligaste helg!

Ã…rets GirlSkateCamp på Bryggeriet kommer precis som vanligt att utspela sig under Allahelgonahelgen. Det blir tre dagar fyllda med skateboardåkning i skateparker av världsklass.

Vi bor på Bryggeriet och har tillgång till den nyombyggda parken dygnet runt. Möjlighet att skejta med coacher, Skate Jam med finfina priser från våra sponsorer, överraskningar och massa schysst häng utlovas. Det här är inget du vill missa! Vi ses i Malmö!

Pris: 600 kr (förutom ovanstående ingår frukost, middag och boende) Begränsat antal platser! Anmäl dig i god tid till andrea@bryggeriet.org - senast 23 oktober.

Mer info: www.bryggeriet.org





Nyhet från 6 april 2009
Tösabidarna Weekend 1-2 maj

Den 1-2 maj kommer att bli en händesefull helg i Malmö. Skateboardåkande tjejer i alla åldrar och nivåer är välkomna till Bryggeriet för en helg full av skate och andra roligheter.

Under helgen kommer tösabidarna bland annat ha Bryggeriet för sig själva - där även övernattning kommer att ske mellan fredag till lördag, åka skateboard med coacher och åka på utflykter till både Sibbarp Skatepark och Stapelbäddsparken. Tre skateparker av världsklass under två dagar. Detta är inget du vill missa!

Begränsat antal platser, anmäl dig i tid! Att delta kostar 500 kr och anmäler dig gör du till andrea@bryggeriet.org








Nyhet från 9 mars 2009
Tösabidarna goes Öresund rundt
MALMÖ â€“ HELSINGBORG – KÖPENHAMN

Lördag 14 mars 2009

Bryggeriets kvinnliga medlemmar har tillsammans startat en grupp som kallar sig Tösabidarna. De har gått samman för att arrangera evenemang av olika slag och först ut är en resa till Köpenhamn via Helsingborg redan nu på lördag 14/3. Häng gärna på om du har åldern inne (18+)!

Start: Malmö Centralstations vänthall kl. 10:45
Via: Jutans skatepark, Helsingborg
Mål: Copenhagen Skatepark, Köpenhamn
Retur: After Skate och sedan tillbaka till Malmö igen.

Bra att veta:
Töserna kommer att åka med Skånetrafiken och de rekommenderar "Öresund rundt-biljetten" som kostar 199 kr och gäller i två dygn. Att åka skateboard i Jutan kostar 50:- svenska och i Copenhagen Skatepark kostar det 50:- danska.

Maila andrea@bryggeriet.org om du vill följa med på resan. Observera att det är 18+ som gäller då de denna gång inte har möjlighet att ansvara för någon.

Mer info: www.bryggeriet.org






Nyhet på Bryggeriet




Nyhet från 16 maj 2008
Triple-A Grillchill + tjejcamp
Triple-A ligger i och ordnar den 31 maj grillchill och den 24-27 juni Bryggeriet Girlskatecamp. Nu ligger flyers och info uppe om eventen.
Dagarna efter midsommar, närmare bestämt den 24-27 juni, äger Bryggeriet Girlskatecamp rum i samarbete med Triple A.

Under fyra dagar och tre nätter kommer du som tjej få chans att bland annat träffa nya kompisar, vara med på utflykter och skejta i skateparker av världsklass.

Att delta kostar 900 kr och då ingår frukost, middag och boende på Bryggeriet.

Det kommer även bli fotosession, skate jam med många fina priser och tillfällen att skejta med coacher m.m.

Alla åldrar och nivåer är välkomna!

Anmäl dig senast den 2 juni till andrea@bryggeriet.org.

Mer info: Triple-A.se


Om ni undrar vad Brotherhood Plaza i Skarpnäck gör bland sponsorerna i ett Malmöevent så kan vi berätta att Brotherhood Plaza i samarbete med Triple-A kommer att ha ett litet pris för helgens streetripper som kommer vinna en resa för två personer till Plazan.



Triple A presenterar:
GRILL CHILL


När? Lördagen den 31 maj kl. 16:00
Var? Stapelbäddsparken, Malmö
Hur? Ta med något att grilla eller köp grillad korv vid caféet.

BEST TRICK - Vinn komplett skateboard!

OBS! Vid regn inställt.

Mer info: Triple-A.se


Klicka bilden här ovanför för att se den större.



Triple-A skatecampvideo Nyhet från 12 maj 2008
Den 24-27 juni -08 blir det Bryggeriet Girlskatecamp i samarbete med Triple-A igen. Det kommer mer info om det om ett tag och vi tjuvstartar redan nu med att lägga upp den nyligen hopklippna videon från Triple-A's skatecamp 2007 i Bryggeriet. Mycket skateglädje!

Videoklippet är filmat av Katharina Sterner (förutom när hon själv skatar då) och redigerat av Andrea Andersson Antunes, Triple-A.se. Längre ned på den här sidan hittar ni också ett reportage från campet.






Iverksätteriapics Bilder upplagda 28 januari 2008
Ett collage med några bilder från Iverksätteria-utställningen i LeBoxx-lokalerna.

Fotona är tagna av Andrea Andersson Antunes, Triple-A.se.
Se bildserie med fler bilder här på worldimproving.com.

Nyhet från 28 januari 2008, Skatesession i LeBoxx
Triple A har de senaste månaderna ingått i projektet "Iverksätteria" tillsammans med sex andra kulturentreprenörer. Resultatet av deras arbete kommer att visas den 31 januari i Stapelbäddsparkens lokaler och du är välkommen dit för att skata och spana in det hela.



Från 7 november 2007, Triple-A tjejskatecamp, story
Under helgen samlades tjejer i alla åldrar (11-39 år) på Bryggeriet för att åka skateboard tillsammans på Triple A skate camp. Tjejerna kom från hela Sverige och vi hade även deltagare från England, Frankrike och Holland...


Några av tjejerna hade precis börjat skejta, medan andra hade skejtat i uppemot 10 år. Det var alltså åkning på alla nivåer, allt från att nöta ollies till de som körde lipslide på räckena och nosegrind på leadgen.

Vi började helgen i Stapelbäddsparken i fredags med en schysst kvällssession. Sedan begav vi oss till Bryggeriet där vi även skulle sova under helgen. Vi skulle till på köpet få Bryggeriet helt för oss själva från det att Bryggeriet stängde i fredags, fram till öppning i söndags.

Under lördagsförmiddagen fick deltagarna skejta med coacher som bestod av delar av Triple A-teamet, närmare bestämt Sarah Meurle, Johanna Juzelius, My Magnusson, samt Triple A's grundare Andrea Andersson Antunes. Det var mycket uppskattat bland deltagarna. Senare under eftermiddagen kördes Skate Jam på streeten, i ena bowlen, samt i lilla minirampen. Deltagarna körde grymt bra och Triple A-teamet var domare.

RESULTATLISTA
Best street: Candy Jacobs, 17 år, Holland
Best flow: Katharina Sterner, 23 år, Göteborg
Best bowl: Isa Sjöqvist, 11 år, Malmö
Best miniramp: Magdalena Mörling, 23 år, Alingsås
Poor sucker: Katharina Sterner, 23 år, Göteborg
Best trick: Maitane Midby Careaga, 16 år, Göteborg
Best slam: Anna Smideman, 23 år, Stockholm
Best fighter: Ida Östensson, 22 år, Uppsala

När tävlingarna var över var det dags för middag och då bjöds det på pizza till alla.

Direkt efter middagen var det dags för prisutdelning där vinnarna hade nominerats inom olika kategorier. Widow ville även skänka en bräda till den tjej som hade den mest slitna brädan, så medan några av deltagarna la fram sina brädor för att visa hur slitna det var, hördes en hög smäll. Det var Katharina Sterner som var sugen på en ny bräda och knäckte sin egen i all hast. Därmed var den kampen avgjord.

Campet började lida mot sitt slut. Innan deltagarna begav sig till Stapelbäddsparken under söndagen hjälptes alla åt att städa och ställa i ordning på Bryggeriet. I samband med att tjejerna fyllde i enkäter om campet fick de varsin liten påse med överraskningar från våra sponsorer.

Sen blev det alltså ett par timmar skate i Stapelbäddsparken innan alla skulle bege sig hemåt igen och det pratades redan om när nästa camp skulle hållas.

Triple A och Bryggeriet vill passa på att tacka våra sponsorer som såg till att samtliga deltagare fick med sig lite prylar hem från campet som minne, samt de fina priserna till vårt Skate Jam:

Bellows, Transition, Widow, Brotherhood Plaza, Brotherhood clothing, worldimproving.com, Evoke, Red bull


Klicka bilden här ovanför för att se den större. Sarah Meurles bilder från campet hittar du här och en Sydsvenskan-artikel här.


Från 2 november 2007:
Ett fullbokat Triple-A-skatecamp kör nu igång (fanns runt 30 platser tror jag) . På campets skatejam kammar vinnaren hem en resa till Stockholm och Brotherhood Plaza under 2008, tillsammans med valfri kompis, plus eventuella priser från andra sponsorer.

Från 2 oktober 2007:
Snart är det dags för Triple-A skate camp på Bryggeriet i Malmö.

Triple-A skate camp är ett camp för tjejer i alla åldrar som vill utveckla såväl sin skateboardåkning som sitt kontaktnät. Vi startar den 2 november i Stapelbäddsparken, bor på Bryggeriet och avslutar sedan den 4 november.

Delar av Triple A-teamet (teamet består av Johanna Juzelius, Sara Meurle, Joana Andersson-Antunes, My magnussan) kommer att finnas på plats för att ge tips och inspiration. Det kommer också hållas Skate Jam med priser och en hemlig överraskning.

Det kostar 250:- att delta och i priset ingår endast frukost och boende. Anmälan skickas till andrea@bryggeriet.org senast den 26/10.

För mer info, besök Triple-A alternativt Bryggeriet eller snacka med Andrea här på worldimproving.com.

Tidigare nyhet från 6 mars 2007:
En kort rapport från Andrea Andersson Antunes om den tjejskatesession hon ordnade den femte mars.

Efter lite om och men var det äntligen dags för tjejskaten att dra igång på Bryggeriet igen. Detta firades med Triple A Girl Session, en kväll som skulle bestå av skate, film och lite frågesport i form av tipsrunda.

Som arrangör måste jag medge att jag var lite orolig för att folk inte skulle dyka upp. Måndagarna innan hade vi nämligen varit 2-3 tjejer på de så kallade "tjejsessions", som ägde rum samtidigt som nybörjarskaten. Inte långt efter att klockan passerat 18:00 droppade tjejerna in i hallen i till min lättnad.

Vi blev till slut 20 tjejer i alla åldrar och på olika nivåer. Alla var peppade på att få skejta. Sarah Meurle och My Magnusson la glatt upp trick efter trick, medan andra befann sig på nybörjarnivå.

My Magnusson, pop Shove-it. Foto: Andrea Andersson Antunes.

Under kvällen körde vi även en skaterelaterad tipsrunda där den tjej som fick flest rätt fick en ny skateboard. Dessutom delade vi ut truckar och hjul i kategorierna "bästa prestation" och "bästa kämpe". Priserna hade Bryggeriet sponsrat med.

Sessionen bjöd även på film, nämligen Getting Nowhere Faster, en skatefilm med världens främsta skejtande tjejer. (Denna film kommer att recenseras på Triple-A.se vid ett senare tillfälle.)

Sedan blev det mer skate och eftersom fotografen blivit sjuk, gjorde jag mitt bästa för att få lite schyssta bilder från kvällen. Kameran ville inte riktigt samarbeta med mig, men klicka här för att se fotona.

Tjejskaten kommer alltså från denna dag att vara varje måndag mellan klockan 18:00-21:00 på Bryggeriet i Malmö. Håll även utkik efter liknande evenemang i framtiden genom att regelbundet besöka triple-a.se

Triple A vill tacka Bryggeriet och Streetlab för schysst samarbete, utan er hade kvällen antagligen inte blivit av.

/ Andrea

Några av tjejerna som kom på Bryggeriets kickoff för tjejskaten
(d.v.s. Triple A Girl Session). Foto: Andrea Andersson Antunes.




big_flip7 mar kl 09:07
jäää

Lisa7 mar kl 15:40
Nice work andrea!

THERESEEWERTSON7 mar kl 19:32
Kan det inte va nått sånt i västrås nån gång ;)

sk8_ida7 mar kl 21:39
yeah right:)

dudeman8 mar kl 15:59
cleant'

Woman9 mar kl 06:07
Härligt brudar, next time I´ll be with you.

chrisfranhe9 mar kl 19:46
yeah nice:D

oskar_cool18 mar kl 16:15
ha ja har vart i bryggeriet

znaxi16 jan kl 17:27
Nästa gång vill ja me :)

Stale_10 okt kl 18:09
Yey najz andrea/Eric Wahlvik

vans_dougge24 mar kl 14:58
toppen



Logged in members can add comments here.


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem



Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop