Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.









Tavling: Vinnare i Top12-tävlingen
29 jan kl 21:36

Utsedd nu. Se kommentarfältet. Den här kompletta Top12-brädan vinns av den som laddar upp flest olika entricks-videoklipp med sig själv innan midnatt på tisdag!


Reglerna är superenkla:

1/ Ladda upp små videoklipp med ett trick i varje klipp. När du är inloggad kan du ladda upp videoklippen här.

2/ Det ska vara du som laddar upp klippen som skatar i dem.

3/ Hur svåra tricken är spelar ingen roll alls den här gången utan den som har flest videoklipp med olika tricks och sig själv som skatar på sin användare vid midnatt på tisdag kommer få en komplett skateboard på posten inom kort!

4/ Eftersom bara .wmv och .mov-klipp nästan alltid har fungerat bra under vår testperiod och de flesta kan kolla på dem så är det från och med nu bara de två formaten man kan ladda upp.


Den kompletta Gold No Brandbrädan från Top12 som ni vinner är gjord i sjulagers kanadensisk lönn och kommer med Steadfast-kullager, Jessup grip, No Brand-hjul, Venture silver-truckar och No Brand-skruvar.



..30 jan kl 21:38
desperat? :P aja det är kul med lite tävlingar. fortsätt mosa in sånt så kommer fler va inne på sidan:D ett tips är en ganska stor, årlig tävling som freeride har, freeride video award (fva) men först bara alla so vill, semi, final ..

skate.nu31 jan kl 01:45
Desperat? Nej inte det minsta, det har jag ingen anledning att vara. Jag har svårt att förstå att så få av de som är på sidan utnyttjar sidan fullt ut, men det är inget jag själv behöver bli desperat över, jag klarar mig rätt bra. När jag däremot har möjligheten att göra vissa skatare glada genom att de kan vinna saker som schyssta sponsorer går in med och när vi samtidigt kan få upp både ovanliga och basic tricks och nya spots på video som kan inspirera både duktiga åkare och nybörjare, då kan jag lika gärna ta vara på den möjligheten. Sen är det såklart att jag skulle hitta på ännu fler och roligare saker med ännu större priser om fler av de 300-1000 personerna som är inne varje dag skulle visa att de uppskattade sakerna istället för att tre läsare på tusen skriver kommentarer och deltar i tävlingar.

skate.nu31 jan kl 01:48
tack för ditt tips också. jag har funderat på det tidigare och jag ska inte säga "aldrig", men eftersom nästan ingen av de etablerade och oetablerade duktiga filmarna och skateboardåkarna i sverige visat någon lust alls att vara med i de liknande tävlingar som hållits med pengar och dyrare prylar som pris på olika sidor de senaste åren så är jag inte så sugen på att lägga en massa arbete på att samla ihop stora priser för en stor årlig sak för "de bästa". Hade det varit mer och roligare respons hade jag helt klart ordnat större saker, men nu kommer jag nog hålla fler mindre tävlingar för de kids som visar uppskattning istället. Och om det visar sig att uppskattningen är dålig bland kidsen så kommer jag sluta engagera mig i kul saker för andra och lägga all tiden på att skata och göra kul saker för mig själv istället.

skate.nu31 jan kl 01:56
Om nån vill veta ställningen i tävlingen just nu så står det 31 - 23 mellan nuvarande ettan Kristoffer Nilsson och nuvarande tvåan Hugo Westerberg. Kristoffer har filmat en massa olika basictricks flat som kan vara bra för nybörjare att få inspiration från och Hugo har använt en massa tricks han hade på film redan, grymma tricks som shove it lipslide shove it off och 180 utför stora trappor m.m. och börjar nästan skapa en liten spotguide på egen hand. Kul att se båda två!

...31 jan kl 11:43
menade inte på nått dåligt sätt, va ett skämt faktist. men du har rätt att det finns många som kan få ut mycket av sidan, en annan grej vore tricktips, asså på film, och en spot guide som alla kunde hjälpa till med eller nått, fast går nog inte på en så öppen sida

skate.nu31 jan kl 12:04
ok, ja det är bra idéer. Spot guide med medlemmarnas skatebilder och videoklipp och googlemap eller liknande är planerat. Traditionell tricktips funderar jag på, men blir nog kanske först ett trickregister där man kan hitta förslag på hundratals tricks´sorterade på flat/street/ramp osv.

skate.nu31 jan kl 12:10
Update om tävlingen just nu. 1:a just nu, Eddie Davidsson, 45 tricks, 2:a Kristoffer Nilsson, 31 tricks, 3:a Hugo Westerberg, 23 tricks. Gränsen på hur många klipp man kan ladda upp innan sidan "säger stopp" är höjd till 100 stycken, även om det kan stå något annat på nå sida (kan höja mer om nån kommer upp i det).

Peas1 feb kl 12:10
Kom igen kämpa på grabbar! Jag var tvungen att ge upp på grund av feber.. Så typiskt!

..1 feb kl 20:57
ingen lär väl komma upp i 100 trick, eller får man lägga in samma trick på olika saker, typ nosegrind på olika saker?

edvin1 feb kl 22:20
colt

skate.nu2 feb kl 16:51
Krya på dig Peas! .. Man får bara göra varje trick en gång, men det blir ju olika om man lägger till att man gör det fakie eller med body varial osv och man får ju använda flatrails osv för att få fler tricks så 100 är inte helt omöjligt. Ställning för top 3 just nu är Kristoffer Nilsson, 68, Eddie Davidsson, 58, Gustaf Mannberg 53. :)

skate.nu2 feb kl 16:52
Och innan vinnare utses kommer alla ges chans att hitta "dubletter" som inte borde räknas hos vinnaren om nån sån laddas upp av misstag och råkas godkännas.

skate.nu2 feb kl 22:43
Top 3 just nu med ett dygn, en timme och en dryg kvart kvar :) Eddie Davidsson 79 (och cred för att en hel del av tricken är bra och underhållande), Kristoffer Nilsson, 68 och Gustaf Mannberg 67.

naames3 feb kl 18:08
kämpa mandrich! lite klipp till bara vafan du klarart!:D

skate.nu3 feb kl 22:37
Med en timma och 25 minuter kvar: Gustaf Mannberg 86, Eddie Davidsson 79, Kristoffer Nilsson, 68.

skate.nu4 feb kl 00:11
Om ni inte kan hitta några dubbelt uppladdade trick eller annat i maneeys 86 klipp (Gustaf Mannberg) så ser det ut som att han vann det hela. Eventuella överklaganden görs innan midnatt på onsdag. Annars grattis Gustaf!

..4 feb kl 13:23
inga dubblar:D

skate.nu5 feb kl 11:54
Inga protester inkomna, så skicka in adressen till mig tack så kommer brädan. :)



Logged in members can add comments here.


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem





Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop