Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.









Nyhet: YSG Uppsalacamp!
10 jul kl 02:48

Helgen den 15 – 17 maj samlades ett gäng med peppade tjejer i ungdomenshus för en helg med skate, sol, chips och en massa nya vänner.


Fredagen började bra, om något kaotiskt. Bilarna vi hade beställt var borta men efter någon timme fick vi tag i dem och det bar av till Ungdomenshus i centrala Uppsala. Utanför dörren, i solen, satt ett gäng med glada och förväntansfulla tjejer. När all packningen var inne körde vi igång med namnlekar och lite teambuildning för att alla skulle lära känna varandra. Efter lunchen bar det snart iväg till rampen och alla tjejer stod snart på sina brädor. Redan efter första dagen hade alla kommit jättelångt!

På lördagen var det ett om inte ännu mer peppat gäng än dagen innan. Även om en hel del hade träningsvärk. Denna dag bar det av till Avesta. På förmiddagen var vi i Avestas betongpark "palatset" och skatade och efter lite pizza bar det av till skatehallen som de precis har byggt. Båda ställena var grymma och alla tjejerna verkade ha så himla kul! På kvällen kom David från Skank och hade en liten grip-skola. Fast att alla bara känt varandra i knappt två dagar var det redan en otrolig gruppkänsla i gänget. På lördagkvällen låg alla utslagna i sofforna och titta på vår "öppna scen" vi hade skapat. Där tjejerna visade alltifrån klapplekar, "löst ben" och hur man drar en kondom genom näsan och ut genom munnen. Mycket skratt samtidigt som sex chipspåsar kastades runt.



Glada tjejer på Uppsala campet!
Sista dagen var helt klart den mest peppade dagen! Efter städningen bar det åter av till rampen men nu med tävlingarna i sikte. Förmiddagen ägnades åt att finslipa alla trick och öva in sina nummer. Oturligt nog skadades Nelly när hon körde i rampen och det blev en tur till akuten, hon hade brutit ett litet ben i handen, osis! På eftermiddagen var det tävlingsdags. Alla tog i från tårna och visade sig ha blivit riktigt grymma. Vi hade tre tävlingar, Game of skate, streettävling och ramptävling. Inte nog med att alla sköna vinnare fick priser, vi hade även fixat så att alla fick varsitt par hörlurar från Skullcandy.

Helgen avslutades på en av Uppsalas kinarestauranger och det var ett gäng trötta - men väldigt glada tjejer som satt runt borden. Alla fick varsin nominering och en t-shirt från Skullcandy och Skateout. Alla sa vad de tyckte om lägret och det verkade som att det inte bara var vi som var nöjda. Det är alltid kul att se hur en grupp kan peppa och heja på varandra och det var allt lite sorgligt när alla sa hejdå.

Jag måste säga att lägret gick över mina förväntningar. Vilka underbara tjejer! Jag hoppas verkligen att alla fortsätter att kämpa på med skaten och att vi får se dem på fler läger. Over and out.

/Linn Bengtsson, en av arrangörerna och medlem i You Skate Girl Uppsala.


Nelly tillbaka efter en tur till akuten, hon hade brutit ett litet ben i handen.




Logged in members can add comments here.


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem



Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop