Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.









Nyhet: Fler gäster på invigningen
13 aug kl 03:35

14 augusti! Invigning i förorten med tjejer ända från Kanada plus Perus Crew, Eniz Fazilov, Dallas Rockvam och första konserterna någonsin på plazan, med artister som James Wilson & Caribinghi, I-Smile av Slag Från Hjärtat, Lancy Rankin och många fler. Grillning, fri skate och fest!

No Limit-tjejcrewet som laddade på plazan 2008 är tillbaka och har i år tagit med sig sin Kanadensiska motsvarighet Skirtboarders!

Vi firar detta och firar delinvigningen av en massa nya plazadelar och inte minst plazabelysningen som många av er hjälpt till att rösta fram i Fortums tävling i vintras (belysningen blir klar dagarna före eller efter plazainvigningen, kom igen Fortum!).

För att göra detta till årets förortsfest har vi fått hjälp av en mängd övergrymma artister som kommer och spelar för er, vissa kommer direkt från Uppsala Reggea, vissa från Peace & Love och vissa från underjorden i en härlig blandning!

Vi bygger också varje dag fram till invigningen för att få klart en massa nytt att åka på. Kolla byggbloggen för att följa arbetet. Ännu mer saker kommer att byggas på plazan senare i år, efter invigningen, därför är eventet en delinvigning snarare än slutinvigning, men fest ska det bli!
Kom och häng ut med oss och njut av dagens konserter, uppvisning och skate. Man kommer kunna köpa nygrillade korvar och hamburgare på plats och ha varm picknick, för Solna Korv är snälla nog att komma förbi och grilla åt oss alla!

Eldsjälsskateföretaget Firesign kommer vara på plats för att ordna lite kul småtävlingar under dagen för de skatare som är peppade!

En helt ny sak är att finska Perus Crew med vänner och däribland amerikanska proffset Dallas Rockvam också kommer att vara våra gäster under lördagen. Det handlar inte om någon "uppvisning" utan de kommer bara hänga och kanske skata lite med oss andra ifall de får lust.

Hela gänget är inga mindre än Eniz Fazilov, Marius Syvanen, Sami Miettinen, Jesse Turunen, Juuso Ivonen, Miika Sandelin, Jussi Hurme, Sean James, Dallas och en filmare och en road manager som jag inte fått namnen på.

Tack till Coop SKARPNÄCK som också kommer hjälpa oss.

Billebro Eventure är ny sponsor för festen och kommer se till att vi har ett brutalare ljudsystem på plats än jag personligen sett i en skatepark förut!

Här är artisterna som spelar på plazan den 14:e. Klicka röda länkar för video/myspace. Banden står inte den ordning de spelar, de kommer vara spridda mellan 14.00 och 22.00.
Tenplayt
James Wilson & Caribinghi med Erik Jaime, Rizzla Beats och Dj. B.E.A.T.S
I-Smile av Slag Från Hjärtat!
Twang system
Lancy Rankin
Tantrum to Blind
Le Bonheur
Back to basic

Tider (kan komma att ändras)

14.00 - 15.00
Vi kickar igång dagen med ett par grymma artister medan du njuter av musiken på bräda eller i gräset med mat och dryck.

15.00-15.30
Billy Östh berättar om plazan och en blandning av folk klipper banden till flera nya plazadelar och det blir fritt för alla att köra på alla de nya delarna.

15.30 - 16.30
Vi kollar på Crossing Boarders skateboarduppvisning/demo, 30 tjejer, ca 15 från Kanada och 15 från Sverige, rippar runt parken medan någon av dem berättar deras turnéprojekt genom Kanada och Sverige.

16.30 - 17.30
Livespelningar samtidigt som nybörjare får låna skateboards och prova att skata med coachning av tjejerna. Eventuellt livemusik samtidigt. Fritt att skata för alla som vill.

17.30 - 22.00
Konserter, chillande och skatande fortsätter!

22.00 och framåt.
Vi varvar ned plaza-aktiveteterna och de som har åldern inne kan åka vidare till en skatefilmvisning av Crossing Borders-crewet och efterfest på en bar någonstans i Stockholm. Mer info kommer om det.

På invigningen kommer man också kunna skriva ned förslag till oss som gör parken på vilka aktiviteter och saker som ni vill ska byggas till någon gång i framtiden eller om ni själva vill vara med och bygga till något i år eller nästa år.

Ses!




Mediapartners för själva invigningsdelen: Tacky.se, Transition.se, Skate.nu, GratisIStockholm.se

Om du undrar nåt kontakta arrangörerna:
Frågor om spelningar, partners och övrigt: Anna-Karla Jakasevic 0762941076
Frågor om skateboard och parkutbyggnaden: David Krug 0708888758
Frågor om Crossing Boarders tour: Ida Östensson 0705440798




Logged in members can add comments here.


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem





Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop