The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 Meny


Du är inte inloggad men du kan titta på mycket ändå.

Ny Startsida | Gammal
Skatebilder
Videoklipp
Bli medlem
Artiklar / Foton
Forum
Pollrum
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Kontakta skate.nu
You Skate Girl
Nyhetsbrev
Brotherhood Plaza
Sök medlemmar
Snabbsök användare:

   Logga in

Användare 
Lösenord 
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem


Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.
Medlemsavtal

6

1. Rätt att stänga av medlemmar
Vi har rätt att stänga av medlemmar som missköter sig. Oftast så får användaren först en varning, men om personen i fråga fortsätter att missköta sig så utesluts medlemmen från Skate.nu. Medlemmar som inte har varit inloggade under 3 månader tas automatiskt bort från databasen.
2. Spamming är förbjuden
Du får inte skriva samma sak flera gånger efter varann eller skriva meningslösa saker ett flertal gånger i något av forumen, i någons gästbok eller i ett meddelande. Detta beror på att det av de flesta uppfattas som störande.
3. Använd ett vårdat språk på sidan
Visst får du använda svordomar och annat grovt språk på Skate.nu men du får inte skriva något som kan skada/såra någon annan person. Detta kallas personangrepp och bestraffas först med en varning och om det därefter fortsätter medger det omedelbar avstängning från sidan.
4. Regel angående bilder och filmklipp
På sidan finns det möjlighet att skicka upp en bild på sig själv. Denna bild får inte vara på någon person som du inte har fått tillåtelse av att lägga upp på sidan. Det finns dessutom möjlighet att skicka upp skateboardbilder och filmklipp. Dessa filer får ej innehålla något annat än skateboard. De får häller inte vara på några "kända" skateboardåkare, bara på dig eller dina vänner.
5. Lämna inte ut uppgifter om någon annan
Det är absolut förbjudet att lämna ut uppgifter om någon annan utan tillstånd. Med uppgifter menas telefonnummer, personnummer, adresser och annan känslig information. Detta kan i värsta fall vara att bryta mot Personuppgiftslagen (PUL).
6. Sveriges lagar gäller även på Skate.nu
Det finns vissa saker som man inte får göra enligt Svensk lagstiftning och dessa lagar gäller självklart även här på Skate.nu och på internet i allmänhet. Tänk efter innan du gör något för att undvika konsekvenser.


< Tillbaka till registreringssidan
Inställningar

(Bara för inloggade) Visa mer med tjejer
Visa mer med killar


      © Skate.nu        Kontakt