-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.








Forum room Orginalrum.      Topic  vad tycks om sagorna?????

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




vad tycks om sagorna?????

sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 22:41


klockan va 00:00 kung ung per dolkows pluton va ute på gransking. uppdrag kapa komunisternas hög kvarter konsum me mitvok o hisse-kissei spetsen med hjälp av banjofarfar.han spelade som fan men vad händer himlen skiftar färg och och och.........................
under hela kriget om konsum stod banjofarfar i centrum självaste generalen kung ung per dolkow befann sig söder om s tockholms hamn vi en tifo affär ägd av palle medelberg eftersom det nt va ett så stort krig trodde han att det skulle räkka me konfetti bomber av palle...iklockan var 05:02när bomberna va uppriggade utanför perrong 23 vilken jävla smäll som väckte den arg sinte pettson fettson som verkligen står upp till sitt namn o sina hemjorda fläsk kottletter som han kastade på per dolkows små taniga ben som gickav på mitten banjo farfar tog del av situoationen och gjord mat te sin 80 personiga familj utan sandal stövlar de e där för stadshuset kommer va borta imorrn..

matros dinny (alias disaster på skate.nu) får genast reda på vad som händer borta vid hans käraste skate spot stadhuset och känner sig skyldig te att försvara det.......klockanär 05:46 när dinny och hans termit armee från en förort te bjärnum anländer med den religösa prästen från stoby i spetsen dem tar fart ända från t4 för att kunna välta mitvok o hisse-kisses torn den kände bil meckaren från bjärnum åke karlsson har byggt en monster truck te dinnys termit armee som tutar fram i 300km/h rakt i i mitvokVShisse-kisse o krossar dem te små flisor just nu e dem lika snygga som dinnys griptape (hahaha ett skämt för er som förstår) men me en red bull i näven kliver CLOWNEN fram han klunkar den o vips så har han fått vingar han tar banjo farfar oflyger upp te himlen o släpper han där ifrån så han blir pulver mos.. det gör så att termiterna blir höga (fråga mej nt hur deras kemikalier stämmer kanske nt) jaja de leder till att dem äter alt i sin väg dvs perrong 23 komunisterna e borta o mitvokVShisse-kisse skrattar tills et plan flyger in i deras mun så dem dör så att matros dinny blir nöjd men då kommer CLOWNEN som pissat ur red bullen så vingarna försvanndå kan dinny lätt g öra en av sina berömda power slides på CLownen så att han förintas dinny dör utav utmattning och sist står den religösa prästen från stoby som vinnare.......................litekass handling i den här sagan men va fan njut av den!!!!!!!!!!



sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 22:51


vad tycks om sagorna e et crew som vill ta över världen



SToLLLe, Hässleholm.
18/7/05 kl 22:55


orka läsa



Ashville, Uppsala.
18/7/05 kl 22:56


nej inga fler sagor, och det e jag å suffan som sköter sagorna



SuffaN, Stockholm.
18/7/05 kl 22:57


precis! kommer här o försöker ta sagostunden ifrån ashville o mej



sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 22:58


då borde ni anmälqa er te "vad tycks om sagorna "crewet eller ni e ny börjare annars har ja sagor om en mask som ska döda westlife o backstreet boys



sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 23:00


om ni nu e så jävla bra sagorister får man höra en då



SuffaN, Stockholm.
18/7/05 kl 23:03


visst, en lång jävlel ska de bli! en så lång satt du inte orkar läsa ens! men de kommer ta lite tid o skriva =( de e de som e sååå jävla jobbit!!!



sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 23:08


säger du te maj efter 15 år bakom skrivbordet skulle bara viljsa veta hur jag ser ut asså efter 15 år skit asså



SuffaN, Stockholm.
18/7/05 kl 23:14


En pojke gick genom skogen sent en sommarkväll. Han hade huggit ved hos sin morfar flera dagar och nu var han på väg hemåt. Morfadern kunde många historier om troll, jättar och älvor som levde skogen. Han hade suttit på en bänk framför pojken och berättat dagarna igenom.
Rätt som det var kom ett stort troll lufsande på stigen. I famnen bar trollet ett litet barn, ett fult skrikande knyte. Trollbabyn hade stora vårtor i sitt rynkiga ansikte och svart trassligt hår.


- Aha! sa pojken för sig själv. Trollmamman är på jakt efter en människobaby som hon kan byta ut sitt eget barn mot.


Pojken bestämde sig för att följa efter trollet. Det gick med tunga steg genom skogen. Genom stickiga buskar och täta snår. Över nedfallna stockar och mossiga stenar. Efter en stund kom hon fram till en glänta i skogen.


Mitt i glänta låg ett litet rött hus med vita knutar. Där gick trollet in. Snabbt som en vessla slank trollet in och sedan , vips, ut lika fort. Trollet bar en skrikande baby i famnen när det kom ut. Babyn hade ljust, lockigt hår och uppnäsa. Den skulle varit sötare om den inte skrikit så mycket.


- Aha! tänkte pojken igen. - Trollmamman har bytt sitt eget barn mot människobabyn.
När trollet försvann in i skogen smög pojken fram till skogen och gick in. I husets enda rum fanns en spis, en säng, en vagga, ett slitet träbord med två stolar. Pojken gick fram till vaggan. En liten söt baby med ljusa lockar låg och sov.


- Trollbarnet måste vara förtrollat så att det ska se ut precis som det bortrövade barnet.
Dörren öppnades. En ung kvinna gick in med trötta steg. I famnen bar hon en hink vatten. Hon ryckte till när hon såg pojken stå lutad över vaggan.


- Vad gör du här? Ut! Omedelbart!


- Jag följde efter ett troll genom skogen. Det bytte ut ditt barn mot sin egen trollunge. Det här ser bara ut som ditt barn, i själva verket är det en ful trollunge.


- Vad säger du? Är mitt barn hos trollen? Men varför stoppade du henne inte?


- Oroa dig inte, min morfar har lärt mig hur man gör med bortbytingar. Vi måste piska barnet riktigt ordentligt så kommer trollmamman tillbaka och byter ut barnen.


Mamman protesterade men pojken skar av ris från en björk och band i hop det. Sedan började han piska barnet på ryggen. Barnet skrek högre och högre men pojken bet ihop och fortsatte. Modern försökte hindra honom, men han föste undan henne gång på gång.
Riset slog upp långa sår i barnets rygg. Huden sprack upp och det blodet började rinna fram. Barnet skrek högt. Efter en stund grät det svagare. Blodet rann från ryggen ner på golvet i stora pölar. Barnet gnällde en sista gång och dog.
Pojken slutade att piska .


- När som helst kommer trollmamman nu och byter ut barnet, sa pojken till mamman som satt på golvet och jämrade sig.


Men inget troll kom. Då förstod han att han gjort ett fruktansvärt misstag. Han sjönk ner på knä med den döda babyn framför sig. Mamman grät förtvivlat och tog fram en kniv ur en kökslåda. Pojken böjde huvudet och väntade undergivet på hugget.


Då öppnades dörren och in steg en munk i brun kåpa och med en vandringstav i handen.


- Frid vare med er, mina barn, sa han och gjorde korstecknet.


Modern rusade fram till honom och berättade vad som hänt. Munken lyssnade, utan att säga något.. Han funderade en stund, sedan tog han kniven ur moderns hand . Han prövade skärpan på eggen med ett finger och vinkade till sig pojken.


- Min unge man, du har pinat livet ur det stackars oskyldiga barnet. Det går inte att göras ogjort. Är du beredd att ta emot ditt straff?


Pojken nickade och sjönk ner på knä med halsen blottad. Munken fattade tag i pojkens huvudhår med ena handen och måttade med kniven . Med allvarlig min rakade munken en tonsur på pojken.


- Är du beredd att avge munklöften här och nu?


Pojken lovade att leva hela sitt liv i fattigdom. kyskhet och gudfruktighet.


- Gå nu genast i väg till klostret och säg att du vill bli novis hos dem, när du väl klivit över klostrets portar måste du stanna där hela ditt liv, Jag skickar bud hem till din familj och berättar vad som hänt.


Pojken tog farväl av munken och den unga kvinnan, sedan gick han ut ur huset och in i skogen. Han vände sig om för vinka farväl. Munken höjde handen och vinkade farväl, sedan bleknade han bort. Detsamma gjorde kvinnan och det döda barnet. Sist försvann även huset. Bara gläntan stod kvar orörd.




SuffaN, Stockholm.
18/7/05 kl 23:16


"va tycks om historian?" e ett crew som vill ta över världen.



sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 23:18


fan va trisst historia nt ens en red bull me eller ett torn av mitvokVShisse-kisse



sunk, Hässleholm.
18/7/05 kl 23:19


ta en som nt e så seriös man somnar fan



Dennis_, Stockholm.
18/7/05 kl 23:40


suffan o ashville har monopol på sag- skrivning på de här forumet



Ashville, Uppsala.
18/7/05 kl 23:55


det var en gång en japan som hette wawo, han var otrilgt förtjust i cricket men han matchade inte i vitt, så han hade ett litet dilemma på G. men senare samma dag när han var i en affär så såg han att det var rea på krabbor han fick ideen att om han köpte 200 st och hade krabbfets så kunde han bjuda hela laget på krabbor och samtidigt passa på att ge dem fläckar på sina vita kläder, men det fanns ett litet problem, han hae inte råd så han fick gå bort till meckar mastiff och fråg om han kunde avara en liten penning som skulel gå till 200 krabbor, han svarade nej. men han kunde få jobba som toalettsits uppvärmare så han värmde upp toa sitse åt mastiff i 7 år, sen hade han råd till alla krabbor och hans plan avr så himla bra, a nästan bäst någonsin, eller nja näst bäst någonsin, han gick fram till krabborna, i kyldisken, i affären, vid vägen, i byn, vid skogen, vid berget, vid vattnet som en gång hade varit en födeseplats för mutanterna från S-7, iaf men när han kom dit så kom han på att erbjudantet gick ut för 6 år sedan och alla krabbot av mögliga, men han hade blivit så illa blind av alla avgaser så han såg inte det så han köpte dem å då sa dem att han inte hade råd, då blev han så himla arg att han sparng ner till mastiff för han trodde att han hade givit honom för lite pengar så han satte ner alla krabbor i halsen på honom och knöt ihop alla hans kunders skosnören och gav dem för stora jackor så dem fatsande i alla spikar.. sen kom cricketlaget fröbi som hade nu blivit biljardlaget, dem vill lätta på trycket men hade bara en kall sits, japanen värmde upp den åt dem och ahn fick gå med i laget, men nu var det inne i biljard att våldföra sej på japaner i gareroben.. sån han blev deras sexslav i 2 år.. sen blev han läkare.. ja och moralen i denna saga är att man ska inte kämpa efter nått man inte igentligen vill ha, för då blir man våldtagen



SuffaN, Stockholm.
19/7/05 kl 00:40


världklass på ashville!



SuffaN, Stockholm.
19/7/05 kl 00:42


haha =D



sunk, Hässleholm.
19/7/05 kl 18:46


den har man hört förr synd grabben



Kuchamaan, Linköping.
19/7/05 kl 18:58


Ursäkta att jag stör i Sagornas Krig men sunk e inte palle medelberg palle från Wimans?? Tyckte de var onödigt att starta en egen tråd o ja orkade inte klicka mej fram till sunk:s gästbok sorry att ja störde



sunk, Hässleholm.
19/7/05 kl 19:22


jo de e det o han hade faktsit en tifo affär nån stans...



sunk, Hässleholm.
19/7/05 kl 19:23


i stockholm.......



Benrot, Hässleholm.
19/7/05 kl 20:11


fan va rba sagor rappe men suffan o achville e bögar



SuffaN, Stockholm.
19/7/05 kl 22:16


inte achville, ashville!



SuffaN, Stockholm.
19/7/05 kl 22:17


vill du höra en bra saga? då ska du få en bra saga! men den här kommer bli så lång, så lång förstårdu, satt du inte ens kommer att orka läsa 1/3 av den! men om du läser hela så kommer de va din livs bästa berättelse




SuffaN, Stockholm.
19/7/05 kl 22:18


o de ja ska berätta härnäst har faktiskt hänt i verkligheten, o hör o häpnad...



dopefish, Gnesta.
19/7/05 kl 22:50


Det var en gång en kille. han ramlade..



SuffaN, Stockholm.
20/7/05 kl 00:55


....när han ramlade ner på marken så såg han me häpnad att de låg en guld klocka på marken. när han tog upp klockan så märkte han att de inte va en vanlig klocka....



Dennis_, Stockholm.
20/7/05 kl 00:58


... lr jo, de va de visst. snipp snapp snut, så va dena sagan slut



sunk, Hässleholm.
23/7/05 kl 14:40


nån här har hakat upp sig på krabbor......



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Annonser



Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys






      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop