The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 Meny


Du är inte inloggad men du kan titta på mycket ändå.

Ny Startsida | Gammal
Skatebilder
Videoklipp
Bli medlem
Artiklar / Foton
Forum
Pollrum
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Kontakta skate.nu
You Skate Girl
Nyhetsbrev
Brotherhood Plaza
Sök medlemmar
Snabbsök användare:

   Logga in

Användare 
Lösenord 
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem


Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.
Forumrum Orginalrum.      Ämne  Pussa min fot!

Gå tillbaka till forumet   Gå direkt till botten   Starta en ny diskussion   Lägg bland dina favoritdiskussioner  
Pussa min fot!

Nolly, Stockholm.
Foto.
17/3/06 kl 20:39


jag stuka min fot för typ 3 veckor sen , ytterst exakt. En snubbe som hete pazzi berättade hur samma sak hände han och sa att han försämrades ytterst mycket efter händelsen.
Hans fot var bara stukad i en vecka och min har varit stukad i 3 st. Jag prövade skejta idag men det blev inte mer än några enstaka hopp som inte nådde längre än, ja ni vill inte veta...

JAG UNDRAR hursom helst om ni har upplevt detta fenomen, och om det går över?_Suffan, Stockholm.
17/3/06 kl 20:51


fattar precis, min fot va oxo stukad så länge. man e ju riktigt dålig i börjar, ja tappa kickflip totalt:P men sen så blire ra igen efter nån/några veckor. för mej tog de ett ex antal veckor för att få tillbaka kickflipenNolly, Stockholm.
Foto.
17/3/06 kl 20:56


fan va hämskt!!Inom_parantes, Visby.
Foto.
17/3/06 kl 21:14


Shit va skummt de där låter..
Jag slog av ledbanden & slog sönder några blodkärl förra sommarn i foten & fotleden (ni skulle sätt villka läskiga gigantisk blåmärken de blev)..
Doktorn sa att de aldrig kommer läka helt & att den kommer vara köldkänslig, men att jag skulle gå & använda foten som vanligt för att de skulle läka bättre..
Så jag gick på foten som vanlig och åkte lite bräda (inga trix bara åkte) men efter några veckor så åkte jag som vanligt, visserligen hade jag lite svårt för vissa trix men de va p.g.a smärtan inte av att jag tappat dom..
Nu idag är min fotled nästan 98% återställd & jag är bättre på bräda än jag någonsin varit..
Så ännu finns det hopp_Suffan, Stockholm.
17/3/06 kl 21:41


jamen du åkte ändå under tiden, de ända ja gjorde va att sitta framför datan :P när man ställer sej på brädan igen så känns den helt främmandeDennis_, Stockholm.
17/3/06 kl 22:19


nolly ja förstog din beskrivning perfekt =) 5p elläh?
jobbigasete är att efter man stukat foten stukas den igen hur lätt som hellst bara man missar brädan:S men av egen erferenhet ska läker dy mycke snabbare om man håller den i rörels mycke, för mej läkte de mycke snabbare när ja va ute ö rörde lite lätt på mej än när ja satt vid datan o krina. hej dåDennis_, Stockholm.
17/3/06 kl 22:24


dessutom suger skate.nu's klocka_Suffan, Stockholm.
17/3/06 kl 22:33


de e för att foten vänjer sej att plågas. om man sitter inne o låter den läka riktigt så blir de bättre läkning men tar längre tid. nu har ja sagt mittNolly, Stockholm.
Foto.
18/3/06 kl 13:03


jag har suttit vid datorn alla tre veckoprna utom igår då då, fast jag har gått till skolan och varit me på gympa lektionerna, så snart läks den välSappyMorot, Mjölby.
Foto.
18/3/06 kl 15:03


jag har aldrig stukat den sådär rejält. brukar göra ont i 1 vecka eller nått och sedan kan den vara lite stel en vecka efter. stuka foten för typ en månad sen på nollie nosemanual, foten gled in under nosen hehe fy fan. sen är det ganska lungt, men så vred jag till samma fot en gång till igår haha. jävla surt.Nolly, Stockholm.
Foto.
18/3/06 kl 15:04


hur länge kan foten vara mör, altså att den stukas lätt igen?_Suffan, Stockholm.
18/3/06 kl 17:19


myyyyycket längeMinilogo, Nybro.
18/3/06 kl 17:49


jag stukade min fot sommaren 2004 och jag fick gå på kryckor ca 3veckor och jag känner fortfarande av de när jag skejtar så hoppas de inte händer samma sak för dej.Ellen, Stockholm.
18/3/06 kl 17:52


så här är det..beroende på hur svår stukningen är så tar det olika lång tid att bli ordentligt återställd. De som händer vid en stukning är att något av fotens ledband "töjs ut". Det tar ofta ett år innan det är helt återställt. MEN. det betyder inte att man har ont hela tiden eller att man inte kan skejta.
Stukar man foten ska man så fort som möjligt linda den hårt...det förminskar läkningstiden avsevärt. Sen är det vila tills man känner att man kan gå osv. Träna balansplatta för att träna upp muskler runt fotleden..skejta lugnt...gör det som funkar. men det läker!
Ellen, Stockholm.
18/3/06 kl 18:04


vill bara tillägga en sak....att just flippen är ju rätt vanligt att man tappar först...om man stukar vänsterfot och skejtar regular tex. För det som gör ont är ju när man vinklar foten åt just det hållet som man gör när man flippar. och hur lätt är det att flippa utan att snärta med foten..?
Så...när foten läker såpass att man inte har ont så får man också flippen tillbaka ..Squeysey, Uppsala.
18/3/06 kl 18:30


I höstas så trampade jag snätt rejält när jag slamade som fan (visar på vår gamla film) och efter dess så har jag haft problem , men jag kan skataNolly, Stockholm.
Foto.
18/3/06 kl 18:58


det låter som jag måste ge mer information om stukningen;
jag var på sjukhuset dagen efterstukningen och läkarna sa att det var en kraftig stukning och att det kunde ta upp till 4 eller 8 veckor innan det är läkt, beroende på hur mycket och bra jag tränar den...

Dom sa även att jag skulle försöka andvända foten så normal som möjligt, för att det jag upplever som smärta är bara svullnaden jag har som liksom klämmer eller nåt sånt, dom sa iallafall att det inte var farligt utan bara nyttigt och andvända den.

Min lärare i svenska som oxå skejtar och har gjort det en längre tid, sa hursomhelst att om jag börjar skejta förtidigt så kan stukningen vara längre, kanske upp till ett år.Fast det stämmer inte överens vad läkarna sa så det e skummt...

Jag stukade högerfoten och står regluar, så jag får räkna med rejäl försämrad pop en längre stund, eller jag jag räknat fel?Ellen, Stockholm.
18/3/06 kl 20:24


alltså. det läkarna säger stämmer...till viss del. Du ska gå på den och använda den som vanligt..men när man går å rör sig som vanligt riskerar man inte att stuka den igen. för då gör du det kontrollerat.
När du skejtar har du större chans att du stukar till den igen...
så..ta det lugnt i början. var inte rädd för att använda foten..till smärtgränsen... träna upp stabiliteten i foten...så läker det som bäst.

Om du stukade högerfoten så är det ju bättre prognos. För det är ju vänsterfoten som gör mer vridningar osv. popen har ju inte jättemycket med det att göra..kanske just i början när det gör som ondast._Suffan, Stockholm.
18/3/06 kl 22:05


Ellen kan dettaPIG, Stockholm.
18/3/06 kl 23:16


Jag har precis stukat min bakfot(högerfoten) o har suttit vid datan i 1 hel vecka o ja klarar bara inte mer.. ja går ut o skatar o kan skata
sisådär men efter 2 timmar så börjar den värka as mycket. sen nästa dag ere typ lite borta så kommer d tillbaka. varför? ja landade preemo med sne fotEllen, Stockholm.
19/3/06 kl 00:28


haha..ska jag svara på den med?
att sitta vid datorn 24-7 för att man har stukat foten är inte det bästa. Kan du gå på den så gör det..gör något...chillskejta! behöver ju inte flippa trappor det första du gör.
Anledningen till att det gör ont är egentligen ganska simpel. tänk dig ett ledband som du har dragit ut..och svullnad runt det .. Det irriterar ju och gör ont för att du överbelastar det som inte är helt......när du skejtar länge...sen går det ju tillbaka när du vilar.
fortsätt skejta..men ta det lugnt!_Suffan, Stockholm.
19/3/06 kl 00:51


haha, du kan allt :PEllen, Stockholm.
19/3/06 kl 01:02


hahahahaha..jooo..när det gäller sånt här så...är snart färdig sjukgymnast.bente, Stockholm.
19/3/06 kl 02:05


Det är surt att inte kunna rulla. Man blir helt försurad av att sitta hemma och inte göra ett piss. Jag har varit sjuk ett tag nu, och inte kunnat skejta av andra anledningar fram till dess. Det är räcker gott och väl för en rejäl abstinens.SappyMorot, Mjölby.
Foto.
20/3/06 kl 15:49


det ända som är kul med att stuka "framfoten" är att man kan skata massa nollie och switch och bli grym på det under tiden ^^
hehe soft och skata och vara sjukgymnast. rullande helautomatisk sjukstuga.Nolly, Stockholm.
Foto.
20/3/06 kl 15:51


mjo, altid bra å ha om nån dör, tack för hjälpen!skateitall, Hultsfred.
30/3/06 kl 02:40


Vet inte vad jag ska säga om just dina skador, mina erfarenheter säger att det kan va väldigt olika från fall till fall men jag Kan berätta om ett par jobbiga fot skador jag haft. när jag var 18 efter ett pars års mindre aktivt skateande pga brist på skatekompisar så hade jag äntligen bestämt mej för o börja åka mycket, men en månad efter jag köpt mej en ny bräda så hade vi grillfest vid sjön och full som faan, precis innan minnet fösvann skulle jag sparka av en planka o slänga i elden men naturligtvis träffade jag den dåligt och kunde inte landa skatetrixs på flera månader (högerfoten)( snacka om lyckad comeback). ett år senare landade jag på ytterkanten av foten (vänster denna gången) o fick slitningar i ledbanden eller nått, gjorde inte som ellen sa och lindade foten hårt utan försökte åka ändå men gick inte, nästa dag till läkaren, fick kryckor som jag använde i 2 dar, sen kunde jag gå på foten o rulla med brädan men inte hoppa för att landa gjorde så jävla ont, trodde det skulle ta lång tid men efter 3-4 veckor så kändes foten som ny, kände inte ett skit från skadan så tebax i lokalen o skulle haka i mini rampen, på nervägen sköt brädan iväg på nått sätt så jag vred foten åt andra hållet, fick dock mindre ont denna gång och den svullnade inte lika mycket som första gången men nu tog det 3-4 veckor innan jag kunde va med på skolgympan men sen gick det rätt bra, men just när man landar med en bräda gick inte för det gjorde så helvetes ont i 5-6 månader, under tiden gick jag till såna dära som drar o trycker på fötter o grejer o det hjälpte en del fast inte förren efter flera veckor när svullnaden gått över ordentligt. Jag höll på o träna på balansplatta o sånt, o sen efter det har jag kunnat skatea på den utan o skada den men den känns fortfarande inte helt stabil så jag ska testa o gå till såna där fotdragar o klämar personer igen o hoppas att den blir hellt bra så jag vågar mej på svårare grejer, för o inte kunna skatea på flera månader suger verkligen så jävla mycket att man blir totalt jävla deprimerad!Nolly, Stockholm.
Foto.
30/3/06 kl 14:08


mjo nu har det gått exakt 5 veckor(stuka foten en torsdag) ocj jag börjar bli bättre sätter många trick med det gör ont om dom har pop, eftersom jag stukade bakfoten så är det svårt med pop.
Nollie flippar gör också ont men jag har klarat några stycken, ett tips till alla som har stukat foten e å gå ut och träna bigspins!!!
nollie bs nollie fs bigspin fakie bs fakie fs bigspin
Ellen, Stockholm.
31/3/06 kl 19:56


nyfiken på vad de är för någon som drar i dina fötter!!?bootleg, Töreboda.
31/3/06 kl 21:18


jag stukade min fot typ 6ggr i somras och jag tappade inte ett skit för jag skateade ändåNolly, Stockholm.
Foto.
31/3/06 kl 21:23


tror inte man tappar nåt, bara under stukningen. Jag har fortfarande ont nu (och det har gått 5 veckor) just nu kan jag inte göra trick där man "scoop poppar" med bakfoten som t ex 3 flip bigflip osv, räknar dock att dom kommer tillbax med tidenEllen, Stockholm.
31/3/06 kl 22:23


aye. man kan inte jämföra så. man kan stuka så det tar jättelång tid att läka..å man kan trampa snett eller stuka lätt..då gör det ont just då...och ett litet tag efter..men det går över liksom.Nolly, Stockholm.
Foto.
31/3/06 kl 22:40


men om man har stukat så går det väl över?PyroMannen, Örebro.
Foto.
8/4/06 kl 14:07


jag stukade min for så hårt att jag inte kunde gå på två veckor och jag kunde inte skata på ett halv år efeter detNamn
Kommentar   


 Sök i forumet efter ordet: Leta i:
 Eller trådar av användaren: Ordna efter:
 I vilket rum:
Och visa i stigande ordning i fallande ordning


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.

Inställningar

(Bara för inloggade) Visa mer med tjejer
Visa mer med killar


      © Skate.nu        Kontakt