-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser





Forum room Orginalrum.      Topic  FLAT ÄR FIENDEN.

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




FLAT ÄR FIENDEN.

SappyMorot, Mjölby.
Photo.
29/11/06 kl 21:33


kan hålla med dig om uppmärksamheten... jag gillar det inte alls, men så länge det finns komersiella idioter som pumpar in pengar så kommer inte skateboard i sig dö ut, utan intresset. jag har absolut inget emot hiphop vare sig musiken eller stilen i sig som jag har stor respekt för, jag har väldigt svårt att se ner på något/någon pga musiken som dom väljer att lyssna på. allt snack om spons är så jävla segt, men det är skönt att det finns en jäkla massa människor där ute som skiter i det där och skatar för att det är roligt. vad du har emot curbskate vetifan men alla har väl sina favoritgrejer och skata på.



Dante, Lindesberg.
29/11/06 kl 22:08


Ja, vafan är det för fel med tech? Skönt att hetsskateåldern är över. Curb och tech är fan så mkt roligare än "go big or go home"



Allram, Vänersborg.
29/11/06 kl 22:18


Äh, vafan lägg av. Allting blir konversiellt i dagens samhälle. Det suger som fan, så visst håller jag med dig om en del. Men man får liksom gilla läget och ta det soft. Angående nollie heels i verten så är det väl bara att antingen tar du för dig och visar vem som bestämmer, eller så väntar du och tar det chill...

Måste bara fråga en sak. Om man inte delar din uppfatning, är man en "fucking poser" då?

Fred :)



SappyMorot, Mjölby.
Photo.
30/11/06 kl 09:06


hetsåkningen är inte över kan jag säga, finns fan skitmånga i sverige som stressöser överallt. men skateboard kommer aldrig att bli tech eller "go big or go home" det kommer alltid finnas båda och det kommer alltid finnas dom som skiter i allt. jag tycker man ska skata det som känns roligt. jag kan vara så jävla sugen på att skata curb och göra 100 stycken fs nosegrind reverts coh sen call it a day. en annan dag kanske jag vill köra fs flip roastbeef och liknande i det fetaste hoppet som finns. fan vi skriver ju inte för att vi hatar dig utan för att vi gör precis som du, nämligen säger vad vi tycker.



woohoo, Hallstahammar.
30/11/06 kl 10:05


allram, menar du inte kommersiellt?





rUFUS, Strängnäs.
Photo.
30/11/06 kl 11:02


jaghåller med blacka hlt och hållet. skate håller på att dö ut. Det är vad jag har sett i flera olika ställen i sverige. att folk börjar skata för att de "coolt" . men här i strängnäs hade vi en park för ungefär 2 ½ år sen. den rev kommunen för att den var i dåligt skick. i 1 ½ år åkte vi street drog trappor och alla blev bättre på de sättet, vi åkte till andra städer för att få känna hur de va att åka i en park igen. Vi kömpade 1½ år för att få en park, nu i somras fick vi beskedet om en plats där vi kunde bygga, vi hoppades att de inte var ett ställe där alla klagar på att det låter osv. Vi åkte där hela sommarn å vi får ha parken hela nästa sommar oxå, men sen drar kommunen tillbaka allt. det är skit, jag hatar kommunen och alla politiker som läger sig i. Visst är skateboard en sport, en extrem sport, men de är oxå en livsstil. därför hatar jag alla wannabeskatare och alla äckelfjårtisar som försöker vara nån de inte har en aning om. tack för mej. håller med dej blacka



Circa_92, Ej i Sverige.
30/11/06 kl 13:52


jag tycker att alla borde börja äta shorts..



Circa_92, Ej i Sverige.
30/11/06 kl 13:52


jag menar en shorts bana kan väl lixom vilken komun som helst fixa till, så ät shorts nu va f*n



Kal, Göteborg.
30/11/06 kl 13:57


ja håller med till viss del, sen tycker jag du är typ jävligt gnällig, skit i va andra säger o skejta själv?



Allram, Vänersborg.
30/11/06 kl 20:36


woohoo

Självklart menar jag kommersiellt. Vet inte riktigt vad som tog åt mig där, hehe :)



HOMER_, Södertälje.
30/11/06 kl 21:23


jag är ingen jävla poser jag skatar för nöjet... men det gör väll inget om man gillar skata curb lr?



SappyMorot, Mjölby.
Photo.
30/11/06 kl 21:37


skate kommer inte dö ut för fan. det kanske kommer bli uttjatat och mindre "inne" men det kommer alltid att finnas eldsjälar som håller skaten vid liv. det finns inte ett skit i världen som kan få mig att sluta skata.



aomen, Malung.
30/11/06 kl 21:52


Jag gillar gråa mjukisbyxor. Men jag gillar också andra kläder och jag kör allt. inte bara flatcurb. hatar du mig ändå? Livet är fan för kort för att gnälla på andra.



Circa_92, Ej i Sverige.
1/12/06 kl 13:13


men om du blir förlamad då.



chichoch, Arvika.
Photo.
1/12/06 kl 14:56


Förstår vad du menar.. Men jag tycker som vissa redan har påpekat att man ska skejta för att det är kul.. Sen vad som är kul och skejta på kan ju vara induviduellt som fan, men enligt mig så ska man testa de olika "typerna" t.ex. så kan man köra på nått stort gap eller liknande en dag, och sen när man är mör dagen efter "slapp"-köra på en curb ett tag... Jag har en jävla respekt till såna som kan åka på allt!! Såna som både kör vert, flat, slalom, och alla grenar inom skejt... Dock håller jag inte med dig när det gäller skejthallar... Under våra dystra månader här i sverige så tycker jag att det är bättre att skejta i en skejthall istället för att inte skejta alls.. Om man tycker det är kul.



villmutt, Stockholm.
Photo.
1/12/06 kl 16:00


skit samma kör ditt eget race!!! kör den stilen du vill och d tricken du tycker e sköna å sluta klaga på va andra gör,,, å dessa sellouts behöver vi inte ens nämna, eftersom de inte längre e skejt d handlar om så behöver man inte ta upp de i skate sammanhang för att d inte e skate



Interpol, Lund.
1/12/06 kl 17:25


det kallas att skate håller på att utvecklas... men du kanske föredrar ångmaskinen framför dieselmotorn. Vi andra kan utveckla sporten med sw 360 flips medan du kör boneless och skit.



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys






      © Skate.nu        Contact 




Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop