-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser





Forum room Orginalrum.      Topic  när ska man skejta?

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




när ska man skejta?

Pikeman44, Ã…storp.
6/8/08 kl 10:42


Jag brukar typ skejta då occh då.typ några timmar i veckan.tykcer inte det är så roligt att skejta sj. fast just nu väntar jag på min nya bräda.
http://www.stadium.se/i...0cotZkXwijb0000uJkFnKkc

skulel va asschysst om ni kunde kolla in denna brädan och säga till om den är bra för nybörjare. och när ska man skejta? x)



SappyMorot, Mjölby.
Photo.
6/8/08 kl 11:44


när? när man känner för det, finns inga tider.

skitsamma vad man har för bräda när man är grön.



lindajn, Uppsala.
6/8/08 kl 12:09


man ska (helst) skejta hela dan varje dag



freddeh, Finland.
Photo.
6/8/08 kl 14:47


man skeittar när man vill och känner för det och inte någo (helst) hela dan varje da




andy90, Emmaboda.
6/8/08 kl 15:42


jag känner igen detta så väl.. därför jag åker också helt själv och då blir det att man åker inte så mycket bräda, det kanske funkar att göra det en tid men sen börjar det bli segt (speciellt om man bor på ett sånt ställe som jag gör med inget att åka på) jag vet inte hur det ser ut för dig där du bor? men hur som helst så skulle jag vilja åka mer än jag gör nu och jag åker kanske också några dagar i veckan ett par timmar just därför att man åker själv.. det blir drygt efter en stund. vill man bli bra så får man nog åka lite mer och lite längre än vad jag gör nu.. jag kan lite men jag har precis börjat att åka igen efter fyra års uppehåll och då blir det änu segare när man har börjat att åka igen när dom har tagit bort alla ramper och rails och dom man åkte med har slutat.. detta blev ett långt inlägg :P men åk när du känner för det det är nog det ända som funkar.. om du inte har någon att åka med så försök att skaffa någon om det finns någon som åker där du bor.. hehe eller så sitter vi lika illa till både du och jag tack vare tråkigt ställe att bo på ;P



Sk8__Jeppe, Borlänge.
6/8/08 kl 20:14


man skejtar när man känner för det. Det är ju det som är friheten med skateboard, att man kan göra det när man vill.



Pikeman44, Ã…storp.
6/8/08 kl 23:35


aa,det är ganska sugigt här jag bor. fast vänner finsn det fett mkt med. fast inte såna som skejtar. fast ska nog kämpa på. även om jag är nybörjare... känns lite dåligt att åka själv.... men tack för stödet x)



andy90, Emmaboda.
7/8/08 kl 15:27


precis, om det går dåligt för en när man åker själv då kan man lätt bli sjukt arg på sig själv för då har man bara sig själv att jämnföra sig med men åker man fler och dom andra kanske inte äns sätter en vanlig kickflip och dom kanske åkt i flera flera år då känns det nog inte så jobbigt som om du skulle åkt själv och misslyckats med en ollie t.ex det går ganska segt för mig med.. mitt problem är att jag kan typ allt det jag kunde förut men inget nytt blir snart galen på mig själv.. vill utvecklas. sen är det så Sk8__Jeppe säger att friheten med skate är att man kan åka vart man vill och när man vill. thats true street hehe :) Åstorp jag vet inte redigt vart det ligger? nära någon stad?? för så brukar jag göra att hänga med in till stan och åka lite bräda där.. dels kanske du träffar någon i stan på nåt skateställe som du börjar snacka med och sen får du förhoppningsvis åka på bättre spots. jag gillar inte så mycket skatehallar änu för att det brukar vara så smockat med folk där och då blir man osäker om man är lite ovan.. gillar mer utomhus ställen. håll ut bara klart som fan att du ska kämpa på.. skate blir bara roligare och roligare när man börjar lära sig lite.



Pikeman44, Ã…storp.
7/8/08 kl 20:48


har preci köpt ny bräda. känns roligare att åka. fast det finsn ändån inte ngn osm är bättre än mig som kan typ tipsa du vet. det är ju inte så roligt att fråga tips på forum xD



andy90, Emmaboda.
8/8/08 kl 00:01


okej :) vad har du köpt för någon bräda? nej jag fattar.. allt är ju roliga live ;P men vart ligger åstorp för någonstanns hehe? synd att du inte bodde här och börjat åka bräda.. då hade jag gärna åkt med dig. fast det beror ju på vad du menar med bra på att skejta pro eller bara ganska bra?? :P jag sätter ju kickflip och dom tricken iaf ^^ vill kunna hardflip, 360 flip,smith och feeblegrind :) dom är så heta. vill kunna måånga trick.. och sätta dom med stil till slut.



Patrik_8383, Borgholm.
8/8/08 kl 00:55


andy90: ni i emmaboda verkar annars har en grym inomhushall av filmklippen att döma ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-A-0GhuCvHA

http://www.youtube.com/watch?v=Czc8koNexEc



andy90, Emmaboda.
8/8/08 kl 14:32


Patrik_8383: jodå den funkar jag har varit där några gånger.. var där t.ex när han ari satte willygrind 180 out som var med på den april skate.. (allt är bättre live :P) det var snyggt. som sagt den funkar problemet är att den är nog FÖR omtyckt för det är ganska fullt nästan jämnt man är där. men nu ska jag inte säga negativa saker.. kom du hit och åk i hallen om du nu inte känner dig osäker på dina trick om det är för mycket folk runt omkring ;) som jag blir när det är massa som kanske är lite bättre än vad jag är då blir jag nästan typ helt förstelnad av allt folk och bara står och glor som en fåne och när jag väl ska göra ett trick så blir det så jobbigt att jag inte äns sätter en kickflip eller en fakieflip xD haha jag kan inte åka i hall.. inte änu.... måste komma tillbaka dit när jag lärt mig lite nya trick som jag kan köra för dom där uppe hehe och ett lite bättre självförtroende. borgholm finns det fina brudar på sommaren hahaha sorry var bara tvungen.. fick ett ryck.



andy90, Emmaboda.
8/8/08 kl 14:36


glömde kanske säga det lite tydligare jag vet inte? men alltså det är en bra hall! den är bra för att vara på ett sånt litet ställe. finns lite sköna lines man kan dra där om man har skills :)



drummer_sk8, Danderyd.
11/8/08 kl 00:44


efter utlösningen



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys






      © Skate.nu        Contact 




Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop