-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser





Forum room Orginalrum.      Topic  Snälla, skärpning!

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




Snälla, skärpning!

Vampen, Göteborg.
31/8/08 kl 21:43


Hej! Tycker personligen det är kul att folk skriver i forumet.
Mitt problem är att de känns lite slappt, väldigt mycket onödiga trådar. Och innan ni skapar en ny tråd om hur man gör kickflip lr något så onödigt som om man sätter kickflip lr inte, sök i forumet innan du startar en ny tråd! Finns hur många trådar som hellst där frågan är, sätter du kickflip lr!? Vilket jag tycker är en helt onödig tråd!




Lillwill, Uppsala.
31/8/08 kl 21:53


Hehe jag vet vad du menar, men antagligen kommer inte denna tråd klistras precis och då kommer den vara borta inom några dagar, och sedan glömmas bort. inte för att va taskig men med andra ord blir det här också ännu en av alla onödiga trådar.



kriller, Stockholm.
31/8/08 kl 22:05


HÃ¥ller med dig Vampen!
*lägger på lite mer klister*



Ampere, Söderort.
Photo.
31/8/08 kl 23:06


Forumet skulle behöva fler såkallade samlingstrådar t.ex. såg jag ett för tricktips vilket är bra. En samlingstråd för olika brädor skulle vara något med tanke på alla trådar som "Almost lr Element" och dylikt.



Ettglas, Kiruna.
Photo.
1/9/08 kl 16:48


jaa fler samlingstrådar som rensas ibland också, då det inte blir så sjukt mkt att läsa sen. I övrigt så borde hela forumet rensas, ta bort ALLT så det blir som nytt igen.



Ampere, Söderort.
Photo.
1/9/08 kl 20:00


Jo det skulle nog behöva städas upp lite om man säger så. En moderator skulle behövas också. Det finns ju en moderator som styr med järnhandske på de allra flesta forum.



Vampen, Göteborg.
1/9/08 kl 21:33


Jo de stämmer, en moderator skulle behövas. Kanske inte behövs en som är aktiv hela tiden, men som kollar in lite då och då tills siten byggts upp och har mer besökare.



skate.nu, Sverige.
Photo.
1/9/08 kl 21:55


Ok, här ska ni få några minuters läsning...

Först får jag tacka för att ni är engagerade!!

Vampen, jag håller med, det står ju direktlänkar under forumsöken till kickfliptrådar, ollietrådar, brädtrådar osv, så skulle vara skönt om folk använde dem.

Alla ni som vill ha samlingstrådar som Ampere, Ettglas osv, ni är jättevälkomna att kolla i forumsöken att det inte redan finns bra samlingstråd i den kategorin ni vill ha. Sen kan ni starta upp en samlingstråd och börja med lite länkar osv. Sen kan jag lägga till den kategorin bland de andra samlingstrådarna under forumsöken.





Sen kommer mina åsikter då..

Taskiga kommentarer tar jag bort när jag ser dem.

Visst tar jag bort nya trådar ibland och hänvisar till de som finns redan, tog också bort några hundra dubletter i en stöt i våras, men jag gör det rätt sällan, för forumet blir inte mycket aktivare eller roligare för att man tar bort skräptrådar och dubletter, det är inte det som är avgörande.

Det fanns en admin en gång som tog bort trådar lite som han kände för och folk som skrivit i dem blev grymt besvikna att diskussioner de hade lagt jättemycket tid på bara försvann. Om man skriver saker och diskuterar vill man veta att det finns kvar och inte kan försvinna när som helst.

Bättre är nog att var och en lär sig att direkt se vilka trådar som är ointressanta för en själv och istället ägna sig åt de intressanta trådarna. 10 svar i intressanta trådar trycker ju ned en ointressant tråd från de översta inläggen.

Det finns egentligen få saker som jag tror kan göra ett forum betydligt mer givande. En är att fler vettiga, roliga eller intressanta personer som vet intressanta saker startar upp och diskuterar fler roliga/viktiga/intressanta ämnen eller lämnar länkar till kul saker. Det finns ingen genväg till det, förutom engagemang från många aktiva användare.

Jag har en del idéer om hur man kanske kan väcka engagemang, men alla de idéerna kräver mer utveckling av sidan än det finns tid och pengar till.

Det kan aldrig riktigt bli samma engagemang som förr heller. Internet var nytt, många hade gått i åratal utan att få ut sin åsikt till fler än sina polare och sen kom ett fåtal större forum där alla samlades.

Nu finns det olika skateforum med olika adresser för olika saker. Vissa med yngre folk, vissa för vert-intresserade, vissa för de som är kritiska mot saker osv, så det blir mindre trådvariation och mindre aktivitet på varje hemsida eftersom folk är uppdelade på olika sidor.

Sen finns en massa svenska skateparksforum och liknande i olika facebookgrupper och det finns en massa små lokala sidor. De som startar de parksidorna och lokala sidorna är ofta driftigt folk som tidigare ibland varit mer aktiva på de få stora forum som finns och då gjorde dem mer intressanta.

Det finns också långt mycket mer internationella forum och communities än för 5 år sedan, så det är klart att det är mycket svårare att samla mycket kreativt folk i ett forum nu än vad det var för 5 år sedan.

Sen är det rätt svårt att hitta på intressanta ämnen som inte redan diskuterats ut och in och fram och tillbaka och som fungerar på ett forum.

De ämnena som är mest engagerande är oftast såna som folk inte riktigt "vågar" svara på med sitt namn/användarnamn synligt. Som ämnen om saker som folk är missnöjda med eller avundsjuka på, eller ganska personliga frågor som folk undrar om saker osv.

Så en möjlighet att kunna svara anonymt för de som vill det skulle kanske inte vara helt fel, även om det då ställer mer krav på koll och att man raderar lite fler inlägg.

Ja, det är mina åsikter..



Vampen, Göteborg.
1/9/08 kl 22:59


Jag tycker personligen detta låter bra och som ny användare på Skate.nu ska jag göra mitt bästa för att forumet ska bli så intressant och roligt som möjligt, Kommer så ofta jag kan och hittar något att skriva uppdatera detta, främst om saker som rör sig runt Göteborgs området!



Ettglas, Kiruna.
Photo.
2/9/08 kl 16:39


Jepp jag tycker det var fel av admin ni hade förr bara tog bort trådar, för en tråd är ju inte onödig bara för att det inte handlar om nått inte alla är intresserade av. Men trådar som borde tast bort är ju trådar som stannar upp helt (inga nya svar), redan fått det rätta svaret på nåon fråga (man behöver ju inte 10 likadana svar), där folk börjar diskutera och tjafsa och tråden spårar ur sitt ämne osv...Men trådar som flyter på bra borde finnas kvar. Sen finns det ju trådar som är väldigt lika varann, då kanske man endå får ta och läsa om dom är ute efter exakt samma sak, men finns det två exakt likadana hjälptrådar tex så är det ju bara att stänga ena (och informera trådskaparen innan) OK jag skrev dethär jävligt fort och jag vet inte hur bra allt hänger ihop, jag tror även att det jag skrev är ganska självklart, så jag vet inte varför jag skrev det riktigt. men läs och försök förstå iafl hehe.




Ettglas, Kiruna.
Photo.
2/9/08 kl 16:41


Vill också lägga till att jag inte menar at tdet ska finnas någon trådfachist här som tar bort trådar hela tiden, men bara titta lite då och då =)



Vampen, Göteborg.
2/9/08 kl 19:17


Instämmer helt, en moderator som kollar inte lite då och då, slår ihop trådar och rättar lite fel samt stänger trådar som spårat ut totalt skulle behövas.



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys






      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop