-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.








Forum room Orginalrum.      Topic  Ska jag satsa?

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




Ska jag satsa?

Fuzz, Boden.
13/1/09 kl 15:25


Har under en period funderat på att försöka lära mig att åka skateboard. Jag har för nuvarande inget särskillt intresse och jag söker en hobby som jag verkligen kan tycka är kul och brinna för. Kom fram till att skateboardåkning faktiskt skulle kunna vara nått för mig.

Mina funderingar är dock om det kanske är för sent för mig. har precis fyllt 18 år och känner mig så efter, Det känns som att det här borde jag ha tänkt på redan vid 13 års ålder eller liknande :(. Detta gör mig lite deppig och ibland känns det som det är för sent att "börja" med ny sport eller instrument osv.

Ni som är erfarna. Ungerfär hur lång tid tar det innan man kan bli så pass bra att man kan glida runt på stan utan att skämmas och kanske kan sätt någon typ av enklara trick?

Kan tillägga att jag kanske inte är athlettypen direkt :P Alltså har jag inget vidare bollsinne och balans.

Obs!( Är inte fet :P)



Vampen, Göteborg.
13/1/09 kl 15:53


Kör på! Bara de är kul för dig, ge inte upp fastän man flippar pga man inte klarar de man vill. Men de är bara att nöta & nöta. Känslan när du klarar ditt mål är värt de jobbiga tiderna. Jag tyckte inte skate var särsklit roligt förräns jag satte ollie i far upp och ner på grejjer, de är när du lär dig det som de roliga kommer. Så gör inte som 2 av mina polare gjorde.

Jag övertalade dem att börja åka lite så dem fixade ihop lite begagnat gear och var riktigt taggade. Men så fort de ställde sig på brädan och inte klarade ollie i fart upp och ner från saker så gav dem upp på en gång. Men de roliga kmr när du kan de, det är först då du kan börja avancera och du har roligare än du haft på länge.

Jag har själv upptäckt skateboarding relativt nyligen. Började för ca 2 år sedan åkte "på riktigt" i en vecka med brist på polare att åka med tröttnade jag fort och andvände den endast som transportmedel i ca 1.5 år. Dock åkte jag inte förgäves, min balans och stabilitet på brädan nu är oslagbar. Jag har endast åkt "seriöst" sedan i sommras.

(Fyllde 18 i slutet av october)
MVH / news,,



.. (not logged in)
13/1/09 kl 23:30


Kör på! Åker man rätt mycket tar det nog bara några månader tills man rullar runt utan problem och kan göra lite shuvs och sånt.

Ska det vara kul länge är det bra med nån kompis som också är nybörjare och det kan man ju träffa sen.



E (not logged in)
14/1/09 kl 00:30


kör på, jag började när jag var 19! har en kompis som började när han var 29 :)



Aboo (not logged in)
14/1/09 kl 22:55


Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att det tar ett tag att komma igång , men om du har rätt attityd och inte försöker vara något annat än en nybörjare så kommer ingen att klandra dig för att du just börjat skata.
Om jag var du skulle jag börja, om det inte är något för dig är det bara sluta.




.. (not logged in)
15/1/09 kl 17:18


klart du ska börja vafan! finns inget bättre än skate..åldern spelar ju ignen roll du kan väl åka utan at bli proffs..alla har ju vart dåliga så ingen ska skratta åt dig



.. (not logged in)
15/1/09 kl 17:19


btw håll dig till det att du ska lära dig att åka orderntligt innan du nötar trick..blir roligare, ser bättre ut, känns bättre..



Pwn (not logged in)
15/1/09 kl 17:27


Kör bara, jag är 18, snart 19, började förra året. Kickflipar till hälften av mina lår, sätter hardflips, dolphin flips, 3 flips och gud vet vad, lärt mig detta på ett år med hjälp av youtube och åkt överallt själv.

Om du spelar t.ex WoW(som jag inte gör utan mina vänner gör) så kan du se din progress som att levla, mycket svett, blod och tårar bakom det jag gjort.. började åka lite lätt runt och fick balansen.

Efter det är det bara att experimentera, pröva dig fram, står du på ett visst sätt, pröva ett annat osv om det inte funkar.

Åkte väl runt 5-7 timmar ibland, glömde till och med att äta eftersom jag var så inne i åkningen. Jag ångrar ingenting, bara kärlek till skateboard... bara kärlek.... och hat... fast mest kärlek :)



Skapunch, Laholm.
Photo.
15/1/09 kl 20:39


Jag brukar inte glida runt på stan, för det mesta är där inga bra spots. Åker man runt och gör tricks mitt i en stad med dåliga spots, så är man exhibitionist. Ibland kan det fenomenet leda till pinsamhet.

Men om man ska ta sig någonstans och stan ligger på vägen, så är det ju bara att glida igenom. Då syftet inte är att visa upp sig och få alla att se hur bra och häftig man är, har man inget att skämmas över.

Det tar olika lång tid för olika människor att lära sig åka bräda, men en sak är i alla fall säker, det är aldrig för sent att börja. Så länge det känns kul!



thehabitat, Stockholm.
28/1/09 kl 12:42


börja med en typ halvbillig bräda och se om du tycker att skate är något du tycker är kul, jag menar så att du in köper en tex elementbräda för 2000 spänn och slutar efter en vecka, sedan kan du köpa en lite bättre bräda om du tycker de är riktigt kul.



nitroz, Mariestad.
Photo.
29/1/09 kl 04:44


kör på för fan! hitta rätt människor att åka med bara. Jag har haft en massa problem att ens lära mig ollie när jag var yngre pga av att jag tog en plats i gänget som "den som sitter på brädan och inte vågar åka".. ångrar det idag, men det här sommaren så ska det fan bli skejta av!
Det bästa sättet att hålla sig i form. Grejen att inse är ju att man ska trotsa all rädsla man har, det är det som gör en sån jävla kick när man väl drar något. sen vad man drar det spelar ju ingen roll bara man har kul. att vaxa in någon läglig trottoarkant och bara testa lite grinds kan ju va skitkgött en seg men vacker dag! :)



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Annonser



Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys






      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop