-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.








Articles

Tävling: Vinnare i fototävlingen 10/1/08 kl 14:40




Över 120 bidrag kom in i Jul o nyår-fototävlingen. Ta en titt på vilka som utsetts till vinnare och kommer scora EA skate-spel, foto i tidningen Transition, prenumerationer och pokaler.



Av: david


Hur valdes vinnare?
(Text från tävlingsreglerna)
Vi kommer ha koll på medlemsröster, men det finns såklart oschyssta sätt att rösta, som att be kompisar på worldimproving.com "rösta ned" bilder eller "rösta upp bilder". För att fusk inte ska löna sig så kommer inte rösterna avgöra helt vem som vinner utan worldimproving.com utser vinnaren som bedöms vara populärast och mest rättvis vinnare.


Vinnarbilderna (delad förstaplats för tjejerna):

Skatare: Sarah Thorén. Foto: Sebastian Thorén.
Motivering: Snygga färger, mycket sommar-känsla, schysst trick och helhet. Belönas med att bilden publiceras i Transition, vinnarna får en pokal och ett EA skate-spel att samsas om och varsina årsprenumerationer på Transition Magazine.



Skatare: Sarah Meurle, foto: Lisa Kindberg.
Motivering: Kickflip-bilden har svåraste tricket i fototävlingen (på tjejsidan) med bra pop och bra timing på fotot, men bilden saknar tyvärr en en fin himmel och varma färger, vilket däremot finns i Lisas och Sarahs andra bild som var populär. Minst en av bilderna publiceras i Transition och i övrigt samma priser.



Skatare: Christian Howard , foto: Joel Westholm.
Motivering: Vinner mycket på att tricket är en grym crowdpleaser som många gillar och också för att det är en allmänt bra bild med fotovinkel, timing, snygg tweak, sol, blå himmel och grönt gräs. Det finns flera ljus- färg- och skärpemässigt sett väldigt snygga bilder och de andra fotograferna är värda all cred för sina bilder, men efter en del eftertanke värderar worldimproving.com trots allt skateboardåkarnas insats och underhållningsfaktorn för de som hänger på sidan ännu lite högre än ljussättning, extern blixt osv.

Som ni kan se i bildens kommentarer har bilden också både fuskröstats ned och utsatts för skräpsnack av andra som då låg nära toppen och inte kunde tåla att denna bilden var populärare och det känns bra att vinnarna inte höll på som vissa andra utan bara chillade. Killarna plockar hem samma priser som tjejerna ovanför. Grattis alla.

Med fuskarna menar vi däremot inte Conny Björklund som just nu ligger med i toppen av listan med många bilder och har bilder längre ned också som är galet snygga, så Conny vill vi ge extra cred och tack för alla fotobidrag. Cred också till Enrico Petralias bilder, särskilt den på Tjernobyl av Jocke Boberg, som tyvärr var uppladdad i för litet format och inte gick att få i större. Sjukt snygg när man klickar på den dock. Dessa och fler favoriter hittar ni längre ned.





Här är fler av våra favoritbilder från tävlingen. Har inte tid och plats att lägga upp allt snyggt här, så resten får ni kika på i skatebilder-kategorin "Jul och nyår 07". För att komma dit klickar ni en av de hoptryckta bilderna nedanför och väljer Jul o nyår i topplistemenyn.





















Stort tack alla som bidrog med bilder denna gång och körde rent spel!

Mycket stort tack också till tävlingens samarbetspartners Transition och EA skate för priserna och till nätverket you skate girl för hjälp med att sprida ordet bland tjejerna.




   Fler tävlingar kommer framöver!





 
Comments

herr_arnes_paj11/1/08 kl 19:35
Wooohoo Sarah!

Kanalj11/1/08 kl 22:49
tack till alla som har röstat på mig!

hoboe12/1/08 kl 15:09
grattis sara!!!:)

flipnissE14/1/08 kl 16:44
jag tycker det fanns snyggare bilder på "era andra favoriter", men självklart, tjejerna är värda segern !

skaters15/1/08 kl 15:14
snyggt tjejer!!



Logged in members can add comments here.




Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys



Annonser





      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop