-->The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member


Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.

Annonser

Articles

Nyhet: Skate.nu föräldralöst 2/11/11 kl 16:53
Som ni kanske märkt har den här sidan levt sitt eget liv i över ett år nu och den kanske försvinner ifrån nätet ganska snart ifall det inte finns folk som vill ge den av sin tid och sitt engagemang för främst nöjets skull.Av: david

Jag adopterade den här sidan för kanske fem år sedan eller så när förra målsman Martin inte kände att han hade mer att ge. I några år framöver var jag väldigt inspirerad och det blev nya fototävlingar, funktioner, artiklar, bilder, videos och många nya samarbeten.

Samtidigt som jag ordnade med sidan så styrde jag upp skateparken i Skarpnäck och andra projekt och de senaste åren blev det så mycket jobb i skatesammanhang för mig att energin och tiden att själv hinna åka skateboard på har blivit allt för lidande. Nu tänker jag försöka lägga mer tid och energi på att åka skateboard, resa och kanske jobba med andra saker än rena skateboardprojekt.

Avsaknaden av en riktigt bra programmerare ihop med att youtube, vimeo och facebook tog över många användares engagemang påverkar såklart också beslutet att låta sidan klara sig själv nu.

Det som gjorde den här sidan så rolig var ju möjligheten att ha koll på hela skatescenen, diskutera andras uppladdadde bilder och hålla kontakten med skatare mellan alla skatesessions. Nu när internationella sidor med mer påkostade funktioner och budgetar har tagit över de rollerna som nätverksplatser och diskussionsplatser så känns worldimproving.com mindre behövt. Särskilt när skatenyhetsuppdatering finns på sidor som tacky, defekt, transition med flera och inte ens där lockar till någon respons från skatescenen i kommentarer osv.

Saker förändras och det är ju faktiskt väldigt mycket roligare när vem som helst kan publicera sina egna videos och bilder. Hade inte det nya systemet varit roligare så hade det inte "vunnit".

Vad som kommer hända nu med worldimproving.com får vi se. Kanske borde man ta ned den helt, men sidan har ju trots allt en väldig massa kul skatebilder och gamla artiklar och besöks av en hel del skatare fortfarande så jag vet inte riktigt. Men om ni har egna skatebilder eller information på den här hemsidan som ni inte har kopia på så kan det för säkerhets skull vara bra att kopiera bilderna till er dator ifall att sidan tas ned i framtiden. I december kommer jag ta mer ställning till det innan jag drar ut på en längre resa.

Om du brukar använda sidan och absolut inte tycker att jag ska ta bort den så är det nu du kan förklara varför i kommentarerna eller i mail till mig (david@worldimproving.com).

Det finns två anledningar att det är lite problem med att låta sidan ligga uppe. Det främsta är att det finns väldigt mycket spamrobotar som tar sig förbi spamfiltren och fyller bildkommentarfälten och forumet med störande spam som tar tid att rensa och som vi inte vill ska ligga på sidan.

Det tar kanske inte mer än en kvart om dagen men eftersom jag kommer bo på platser i världen där jag inte kommer ha internet alls så kommer jag inte kunna eller vilja lägga tid på att ta bort spam.

En annan anledning att kanske ta ner sidan är att den kostar några tusen om året i webbkostnader. Det kan vi leva med ifall det skulle finnas mycket aktivitet i forum och bildkommentarer och det laddas upp nya bilder och så, men det känns lite meningslöst om sidan inte verkar leva så mycket.

Att sälja annonser igen för att få råd att satsa mer på sidan känns inte aktuellt av flera anledningar.

1/ Vill jobba med roligare saker än att hålla igång sidan med konstgjord andning när folk ändå föredrar facebook/youtube
2/ Annonser på en sida påverkar ofta innehållet till att bli mer kommersiellt med mindre "hjärta"
3/ Även om man ville ha annonser så tar giganter som facebook/youtube/aftonbladet de mesta av annonsörerna och småsmulorna som blir över finns det 3-6 svenska brädsidor som har dragkamp om och det är roligare att åka skateboard än att hålla på med dragkamp

Om den här sidan ska leva upp så kommer det alltså antagligen bero på kreativa själar som vill göra nåt kul av den. Sen finns det väl inget direkt hinder att köra en och annan annons, men den som vill driva skatesida för att tjäna pengar har ingen kul tid framför sig.

Om ni har åsikter så hör av er. Om inte så får ni ha det fint och vi syns kanske på gator och torg och i en och annan skatepark!

/David
 
Comments

Micke svensson (not logged in)2/11/11 kl 18:25
förstår dig helt.hadehelt glömt bort denna sidan måste jag medge,och som du säger tar alla andra sidor upp så mycket tid. "glömmer" ibland bort vissa sidor å nån månad för att sen vara aktiv där igen ett tag sen glömmer man igen,finns för mycket å välja på helt enkelt! tycker du gör rätt som går vidare! hoppas du hittar tillbaka till skatandet ist =) mvh micke

Morot (not logged in)28/11/11 kl 10:22
Sidan var ju helschysst ända tills man inte behövde logga in för att skriva i forumet, efter det så ballade det ur. Tyvärr.Logged in members can add comments here.
Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys


      © Skate.nu        Contact 
Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop