Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
Skate.nu-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev








































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.





Annonser






Info: Kontakta You Skate Girl
19 maj kl 16:43



Om You Skate Girl | Historik | Kontakt | Några medlems-bilder och videos

'Ida Östensson - grundare, Idaostensson@gmail.com 070 544 07 98
Sarah Thorén - ordförande i Uppsalaföreningen s_aaarah@hotmail.com
Marianne Bäckman - ordförande i Umeåföreningen, Trerattor@hotmail.com



spuss20 maj kl 10:48
Tjabba! Jag heter Anna och jag är helt hyper efter att ha hittat en artikel om er i nån lokaltidning i Uppsala. Har bott här i några år men tyckt att skate och hiphop-hänhet har varit jävligt dåligt. Jag skatar, är dock ingen stjärna än. Kör i ramp vilket är guld. Annars håller jag på väldigt mycket med hiphop, jag rappar o skriver texter varje dag. Vad är hiphopfabriken? Hur blir jag en del av er? När träffas ni? Vad gör ni? Ring 0761628940 eller maila annahult_85@hotmail.com. Jag vill bli er vän! Kärlek//SPUSS

bluur29 maj kl 22:34
Hej, jag undrar om de blir något nytt tjejskateläger i sommar? skulle vara riktigt kul! de är inte alltid de är kul att skata ensam tyvärr.

???16 jun kl 12:42
Blit det nått skatecamp i malmö?

kaptenrod1 aug kl 21:44
När kommer bilderna från wintercampet i umeå? hhehe. / NOORAA

moa17 sep kl 18:02
tja! är då själ en skate girl och gillar det här ni håller på men så lets go girls

moa17 sep kl 18:04
hör av er på svartmoa@hotmail.com skategirls om ni vill ha med mig på nåt eller om jag kan få spons :)

Metalgreymon20 okt kl 19:43
kan ni inte ha nybörjar läger eller något? * tycker att jag inte är så duktig och så vidare

ida9 nov kl 16:01
vi har läger flera gånger per år. håll ögonen öppna på ysg-nheter!

när ska ni sluta..17 nov kl 18:58
När ska ni sluta sticka lokalen med era äckliga stickers. "HATA SNYGGA TJEJER", vad i helvette är det för ett påhopp!!!! Den idioten som har tryckt och satt upp dessa stickers kan inte mena mer än att provocera en redan racklig relation med killskatare. Vad skulle ni t.ex. tycka om nån tryckte upp stickers med texten HATA FULA TJEJER. Fan lägg av, ni gör det värre för er själva. Idioter.

david17 nov kl 21:13
jag har lite svårt att tänka mig att YouSkateGirl som organisation skulle göra eller sätta upp såna stickers... Varför skulle det vara just dem, det låter ju på dig som om det kan vara vilken tjej (eller kille) som helst?

ida18 nov kl 10:46
hoppas kommentaren "när ska ni sluta" är ett stort skämt. Varför skulle You Skate Girl trycka upp sånna klibbor? är vår logga med på klibban eller?

ida19 nov kl 19:55
såg stickersen idag och att nån satt hata över you skate girl istället. känns jättetråkigt att ni ens tänker tanken att vi skulle göra det. Jag menar, varför skulle vi hata oss själva? :)

ida21 nov kl 16:16
har nu fått veta att det är en niklas som cyklar bmx från övik som gjort stickersen.

ida21 nov kl 16:16
har nu fått veta att det är en niklas som cyklar bmx från övik som gjort stickersen.

ida23 nov kl 10:25
Hej alla guldisar! Nu på onsdag deb 25 november ska vi ha You Skate Girl UMEÃ… häng på Hamnmagasinets café kl.16.00. Vi bjuder på fika och ni bjuder på idéer och pepp! Vad bör You Skate Girl satsa på i framtiden? Vill du arrangera ngt eller engagera dig i You Skate girl? Tagga dom du har runt dig och kom. Nya och gamla ansikten, nybörjare eller proffs, unga eller gamla. Alla är välkomna! Hoppas vi ses! Kram

ida30 nov kl 19:02
är det många nybörjare? själv så skatar jag, men har dock inte skatat på 1 år nu, men skulle varit väldigt kul att vara med på ett skatecamp, så när är nästa skatecamp?

Rebecka LG17 jan kl 15:29
Heey! Undrar om ni kommer ner till Halland eller väster Götaland samt skåne?

ida22 jan kl 01:01
finns det ett behov av det och er kommun eller nån annan kan söka pengar för ett camp så kör vi! vi kommer komma till gbg i sommar troligtvis på en turne! kontakta katta@nolimitskate,se för allt som sker i gbg! det finns en nystartad grupp som heter westcoastriders som jobbar för tjejscenen i gbg! kram

andrea5 apr kl 09:49
Hej! Jag har en dröm om att kunna åka skateboard. Men känner dock att jag är för gammal (22år) för att starta upp något sånt.. Eller är där någon där som börjat sent? och hur har den då gått tillväga? Jag skulle tycka att det var helt för jobbigt att ta hjälp ifrån någon. Sån är jag, kan allt själv. Jag försökte för 5-6år sen, men kom ingen vart. Just efter som att jag tror ändå att man behöver få lite hjälp om olika knep och sådant.. jaja!

david6 apr kl 19:09
22? för gammal? Haha, jag träffade en kvinna i venice som var över 80 och skatade och i obsan i höstas var det en kvinna på runt 45-50 som höll på att börja lära sig från noll och fick tips av lite locals (se foton i bloggen till höger på 26 oktober). :) Bara dra till en skatepark och skata och fråga nån som inte ser så upptagen ut om lite tips så hjälper de säkert gärna till. De flesta städer har en särskild kväll i parken för tjejer också.

ida7 apr kl 00:34
jag började när jag var 20. Lina Nordlander som är en Sveriges bästa skatetjejer började när hon var äldre än 22. Jag lärde en 73 åring å skara. Never to late girl!! joina våra aktiviteter å ta så mkt hjälp du vill :)

IceNella25 apr kl 20:26
Hej, Jag hoppas att jag kan få vara med "You skate girl" fast jag inte åker skateboard, jag åker rollerblades, helst på ramp. Bor i Uppsala och hoppas att det blir någon träff vid rempen i år också. /IceNella

ckay13 jul kl 11:00
tjo ny grupp startad nu över sommaren 2010 på facebook för tjejer i umeå som vill ha nån att skejta med,vi e några tjejer som drar dit å åker,snackar å bara har skoj joina den så få ni invites varje gång vi drar och skejtar i sommar :) peace camilla sparken--girls only

Sanna8 aug kl 19:13
Hallo! Har ni några läger eller aktiviteter i Stockholm? Ni är verkar toppen! Sanna

sannio8 aug kl 19:32
Oj jag var tydligen inte inloggad... skriver igen så jag ser när ni svarat...

wiilma14 dec kl 19:14
blir detnågot läger i sommar 2011? :D



Logged in members can add comments here.


Copyright Skate.nu. Kontakt: info@skate.nu



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem



Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop