-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.








Forum room Orginalrum.      Topic  Jag gör Sex Change

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




Jag gör Sex Change

kadaza, Stockholm.
2/7/06 kl 13:00


Tja! Har precis börjat skatat igen efter att ha kollat på olika skatefilmer. Det låter sjukt men det är som att kolla på fotboll, genast blir man fotbollssugen eller som att kolla på porr, direkt måste man.. :p ja, precis så är det med skate oxå.

Men, jag har ett problem!
Varje gång jag ska göra en kickflip gör jag en Sex Change eller vad den heter, alltså av misstag! Jag gör en kickflip, men roterar ett halvt varv med bara kroppen. Snyggt? Visst, men jag vill gärna kunna göra en snygg clean kickflip bara. Hur ska jag göra?! När jag gör heelflip klarar jag dock att göra 'normalt' d.v.s. utan rotation på kroppen.

Sedan undrar jag ur man ska få brädan att hamna på sidan när man ska göra en Primo Slide. Är det slump, känlsa eller finns det helt enkelt en variant på flipparna så man får upp brädan på sidan? Jag menar, det är ju svårt att flippa brädan bara 90 grader när man ska olla, den går ju då oftast ett helt varv.

Det är ett svårt trick, jag vet men jag har övat ett tag.

Vore SJUKT tacksam om någon snäll påg eller för all del flicka kunde ta sig tid att svara på BÅDA DESSA frågor (förutsatt att man kan svaret på båda).

Tack!



Ashville, Uppsala.
2/7/06 kl 14:06


Du står antagligen fel med fötterna.. eller så är det en spärr. asså stå inte med fötterna frammåt och kroppen frammåt utan har kroppen snett och inte frammåt, tror inte att du kommer åka runt då. har sett flera som står lixom som om dem bugar frammåt medans dem flippar, man kan landa men det är inge snyggt. om det inte är det så tror jag bara att du ska försöka flippa och landa på brädan, skit i om den är uppochner eller bara en fot är på, ara du får bort att du försöker rotera, "kicka" inte med främre delen utan med främre uttre delen på nosen yttre del.

primo är snyggt men kan bli överskattat. Ett tips om du vill åka och flippa upp dne och glida och sen ner igen så finns det ett lättare sätt än att flippa den 3/4 var och landa.. du kryper fram med fötterna så långt det går typ vanför boltarna, så kanske mera än halva foten är utanför brädan. sen hoppar du samtidigt som du lägger vikt med fötterna frammåt, sen får du lita på brädan och landa, då landar iaf jag 9/10 grr på brädan, och detta gör man inte så ofta utan bara ibland, så det är lätt att äraq sej, går på 10 min. sen glider du, vaxa gärna in marken om du inte kör på metall eller betong, sen näru är klar lägger du vikt bakåt, eller flippar på endra sätt, en kompis brukar göra shuvit med lite 1/4 flip så den jämnar ut sej..


lycka till.



aegz0r, Stockholm.
2/7/06 kl 16:29


Jobbigt problem där nöt bara bort det;)



herr_arnes_paj, Uppsala.
2/7/06 kl 17:33


Ossians gamla granne gör också sex change



kadaza, Stockholm.
3/7/06 kl 08:28


Tack för hjälpen Ashville :) (Jag är regular)

Jag står med höger ben på tailen, helt rak, vänster ben lite längre fram än mitt i och snett. Sedan gör jag precis som en ollie, men i och med den snea foten så snurrar den ju. Ollie är det inga problem med. Det blir liksom ingen 'Sex Change' där. Men jag får väl försöka jämföra lite, för det är ju i grund och botten samma trick. :)

Ang Primon. Jag tror att jag fattar. Man ska stå med vänster ben på skruvarna men från tårna och ner till mitten på foten ska vara utanför. Samma sak med höger. Sedan hoppar man (?).
Men får man upp brädan då? Jag menar får man upp den på en ca. 15 cm hög curb?

Tack för hjälpen!




Bumbi, Karlstad.
Photo.
3/7/06 kl 10:03


har nog aldrig sett nån göra primogrind på en curb. det brukar göras flat.

ang. ditt flipproblem. jag hade samma problem när jag börja flippa för 14 år sen. det enda jag gjorde för att lösa problemet var att nöta bort det. bara tänk på hela tiden att inte vrida kroppen. testa ställ dig lite annorlunda etc. kolla hur andra ståpr när de flippar och hur de rör sig. härma.

lycka till



ChikOsaurus, Ã…nge.
Photo.
3/7/06 kl 12:47


ja jag lärde mig sex change före vanlig kickflip. för att det var lättare och bekvämare. när man ska göra primo slide så är det väl bara att cathca brädan rätt i luften och landa och försöka hålla balansen. eller om du har ett halt underlag som du vill glida på så är det bara att tippa upp den och glida iväg.



Svajen, Danmark.
3/7/06 kl 20:28


Fan, det där låter svårt.
Borde bli jobbigt att vänja sig vid sin kropp efter varje könsbyte.
Du kan ju alltid testa att åka ut och skata någonstans där inte Plastikkirurger finns.
Lycka till iallafall!



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys



Annonser





      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop