-->



The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 



Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member










































Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.








Forum room Orginalrum.      Topic  Restart?

Go back to the forum   Go straight to the bottom   Start a new discussion   Add this to your favourite discussions  




Restart?

malurk, Karlstad.
31/3/09 kl 19:28


Tjenare. Är en kille på nyss fyllda 23 bast, har haft långt uppehåll ifrån allt skejtande, var aldrig något proffs till att börja med heller. Nu funderar jag allvarligt på att börja på nytt, första frågan är väl enkelt sagt, är jag för gammal och borde ge upp? :) har åkt snowboard sedan jag var i 6-7 års åldern, samt en del skateboard på mellanstadiet. Gick sedan över till aggressive inlines åkande ett tag, sedan skateboard igen för ca 2 år sedan, då gick det inge vidare och tröttnade ganska snabbt. Plockat fram min gamla bräda (en workshop med hjul och truckar i hyfsat skick) och fick tag i ett par sköna skate-dojor. Har tränat taekwondo och thaiboxning senaste 5 åren så har ganska bra spänst, kondition osv som fördel att börja med. Sen vill skulle jag självklart uppskatta lite "nybörjar"tips. Kommer antagligen få börja från scratch igen få lite höjd i ollies och sedan vidare till kickflip antar jag, vilket jag aldrig riktigt fick in ordentligt.. lägg gärna alla tips ni kan komma på, vart det är bäst att börja etc. Tack på förhand ;)



malurk, Karlstad.
31/3/09 kl 19:29


^_^



Naames, Karlstad.
31/3/09 kl 21:54


www.kskbyggblogg.blogspot.com



Naames, Karlstad.
31/3/09 kl 21:57


dra ut och åk, ha kul så kommer det, lär dig åka, få igång balansen, träna ollies, sen kommer allt



malurk, Karlstad.
31/3/09 kl 23:17


tack :) balansen är inga problem faktiskt.. kan hantera brädan ganska bra förutom när det gäller att få lite air och hålla brädan med. har åkt betydligt mer snowboard än skateboard och där är det ju inte samma problem att hålla brädan under fötterna precis :) har inga problem att hoppa högt utan bräda heller så jag antar att jag borde träna på att få med brädan också ;) största problemet är själva poppen med brädan och få den att följa med stabilt under fötterna, lyckades dock med kickflip redan på låg/mellanstadiet så jag vet inte riktigt var problemet ligger. men men, ska väl ut och sparka lite och testa snart om det blir fint väder. Har du kanske något tips på nåt bra ställe i stan att åka på? gärna nära rud eller färjestad :)



CHR, Stockholm.
1/4/09 kl 13:37


Har också haft ett uppehåll i nästan ett år, hade samma problem med ollien, har hört att det finns nån grej man sätter mellan truckarna och brädan, hur funkar dom??



naames (not logged in)
1/4/09 kl 16:34


norrstrandskolan, bryggan vid museet fast lite farligt med brädan och vatten, skatehallen öppnar ju snart, kil har en skatehall. hmm. det finns massor med ställen, inga sånna dunder spots men många hyfsade, man får ha lite fantasi, ska du träna flat trick kan du ju alltid köra på fbks parkeringar, rudskolan har nån trappa men tror inte den är nån nybörjar sak..



malurk, Karlstad.
1/4/09 kl 17:21


allright ;) jo vid rudskolan har jag varit ett par gånger, dock med inlines. finns fina bänkar och annat där, kommer nog dra ditåt när det börjar bli dags för grinds m.m igen :) fbks parkeringar var en bra idé. Lagomt stor yta att vara på ;) tack för tipsen! CHR: kan du utveckla det där litegrann? aldrig hört talas om något man sätter mellan truckarna och brädan för att träna ollie, kanske är något att kika närmare på.



Naames, Karlstad.
2/4/09 kl 18:21


han snackar om raiser pads, aldrig hört att dom skulle hjälpa dig med ollies, dom är nog mer för dom som vill ha högre truckar utan att behöva köpa nya.



malurk, Karlstad.
2/4/09 kl 21:00


haha ok, på så vis. Onödigt med andra ord ;)



Namn
Kommentar   


 Search forum for the word: Search in:
 Or by topics by user: Order by:
 In what room:
And show in ascending order in falling order


Logga in/skapa användare om du vill diskutera, starta egna trådar, markera dina favorit-trådar med mera. Sök gärna trådar med sökfunktionen här nedanför eller snabbsök genom att klicka på en av de röda länkarna.

Kameror, redigering, musik, spel:
kameror, redigering, forumtråd; hur ska en skaterulle vara, slowmotion, låtar, musik, rock, hiphop, film, video, Forumtråd, videoklipp/filmklipp på nätet, Spel/EA skate, Hawkspelen m.m..

Tricktips, själva skatandet m.m.
problem med olika flippar, shove-its, droppa, diskussion; tricktips på nätet, skatespots, om parker, om miniramp, om vertrampsåkning.

Skateboardliv:
diskussion; skateboard(livet) nu och förr, tjejer och skate, camps/läger.

Hårdvara, prylar, kläder, köpråd:
brädor/skateboards, blanks eller inte, skor, hjul, kullager, truckar, kläder, snowskate, snowboard.





Settings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys



Annonser





      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop