-->The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member


Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.
Articles

Nyhet: Tösabidarna GirlSkateCamp 30/9/09 kl 13:15
Den 30 oktober till 1 november presenterar Tösabidarna campet GirlSkateCamp på Bryggeriet i Malmö. Dagar fulla av skate och massa roligheter med övernattning på Bryggeriet som ju just fått en grym ny yta! Nåt att besöka helt klart!Nyhet från 30 september 2009
Tösabidarna presenterar GirlSkateCamp på Bryggeriet i Malmö:


Snart är det dags för årets GirlSkateCamp på Bryggeriet i Malmö, närmare bestämt den 30 oktober - 1 november. Alla tjejer, alla åldrar, alla nivåer. Det kommer utan tvekan bli höstens roligaste helg!

Ã…rets GirlSkateCamp på Bryggeriet kommer precis som vanligt att utspela sig under Allahelgonahelgen. Det blir tre dagar fyllda med skateboardåkning i skateparker av världsklass.

Vi bor på Bryggeriet och har tillgång till den nyombyggda parken dygnet runt. Möjlighet att skejta med coacher, Skate Jam med finfina priser från våra sponsorer, överraskningar och massa schysst häng utlovas. Det här är inget du vill missa! Vi ses i Malmö!

Pris: 600 kr (förutom ovanstående ingår frukost, middag och boende) Begränsat antal platser! Anmäl dig i god tid till andrea@bryggeriet.org - senast 23 oktober.

Mer info: www.bryggeriet.org

Nyhet från 6 april 2009
Tösabidarna Weekend 1-2 maj

Den 1-2 maj kommer att bli en händesefull helg i Malmö. Skateboardåkande tjejer i alla åldrar och nivåer är välkomna till Bryggeriet för en helg full av skate och andra roligheter.

Under helgen kommer tösabidarna bland annat ha Bryggeriet för sig själva - där även övernattning kommer att ske mellan fredag till lördag, åka skateboard med coacher och åka på utflykter till både Sibbarp Skatepark och Stapelbäddsparken. Tre skateparker av världsklass under två dagar. Detta är inget du vill missa!

Begränsat antal platser, anmäl dig i tid! Att delta kostar 500 kr och anmäler dig gör du till andrea@bryggeriet.org
Nyhet från 9 mars 2009
Tösabidarna goes Öresund rundt
MALMÖ â€“ HELSINGBORG – KÖPENHAMN

Lördag 14 mars 2009

Bryggeriets kvinnliga medlemmar har tillsammans startat en grupp som kallar sig Tösabidarna. De har gått samman för att arrangera evenemang av olika slag och först ut är en resa till Köpenhamn via Helsingborg redan nu på lördag 14/3. Häng gärna på om du har åldern inne (18+)!

Start: Malmö Centralstations vänthall kl. 10:45
Via: Jutans skatepark, Helsingborg
Mål: Copenhagen Skatepark, Köpenhamn
Retur: After Skate och sedan tillbaka till Malmö igen.

Bra att veta:
Töserna kommer att åka med Skånetrafiken och de rekommenderar "Öresund rundt-biljetten" som kostar 199 kr och gäller i två dygn. Att åka skateboard i Jutan kostar 50:- svenska och i Copenhagen Skatepark kostar det 50:- danska.

Maila andrea@bryggeriet.org om du vill följa med på resan. Observera att det är 18+ som gäller då de denna gång inte har möjlighet att ansvara för någon.

Mer info: www.bryggeriet.org


Nyhet på Bryggeriet
Nyhet från 16 maj 2008
Triple-A Grillchill + tjejcamp
Triple-A ligger i och ordnar den 31 maj grillchill och den 24-27 juni Bryggeriet Girlskatecamp. Nu ligger flyers och info uppe om eventen.
Dagarna efter midsommar, närmare bestämt den 24-27 juni, äger Bryggeriet Girlskatecamp rum i samarbete med Triple A.

Under fyra dagar och tre nätter kommer du som tjej få chans att bland annat träffa nya kompisar, vara med på utflykter och skejta i skateparker av världsklass.

Att delta kostar 900 kr och då ingår frukost, middag och boende på Bryggeriet.

Det kommer även bli fotosession, skate jam med många fina priser och tillfällen att skejta med coacher m.m.

Alla åldrar och nivåer är välkomna!

Anmäl dig senast den 2 juni till andrea@bryggeriet.org.

Mer info: Triple-A.se


Om ni undrar vad Brotherhood Plaza i Skarpnäck gör bland sponsorerna i ett Malmöevent så kan vi berätta att Brotherhood Plaza i samarbete med Triple-A kommer att ha ett litet pris för helgens streetripper som kommer vinna en resa för två personer till Plazan.Triple A presenterar:
GRILL CHILL


När? Lördagen den 31 maj kl. 16:00
Var? Stapelbäddsparken, Malmö
Hur? Ta med något att grilla eller köp grillad korv vid caféet.

BEST TRICK - Vinn komplett skateboard!

OBS! Vid regn inställt.

Mer info: Triple-A.se


Klicka bilden här ovanför för att se den större.Triple-A skatecampvideo Nyhet från 12 maj 2008
Den 24-27 juni -08 blir det Bryggeriet Girlskatecamp i samarbete med Triple-A igen. Det kommer mer info om det om ett tag och vi tjuvstartar redan nu med att lägga upp den nyligen hopklippna videon från Triple-A's skatecamp 2007 i Bryggeriet. Mycket skateglädje!

Videoklippet är filmat av Katharina Sterner (förutom när hon själv skatar då) och redigerat av Andrea Andersson Antunes, Triple-A.se. Längre ned på den här sidan hittar ni också ett reportage från campet.


Iverksätteriapics Bilder upplagda 28 januari 2008
Ett collage med några bilder från Iverksätteria-utställningen i LeBoxx-lokalerna.

Fotona är tagna av Andrea Andersson Antunes, Triple-A.se.
Se bildserie med fler bilder här på worldimproving.com.

Nyhet från 28 januari 2008, Skatesession i LeBoxx
Triple A har de senaste månaderna ingått i projektet "Iverksätteria" tillsammans med sex andra kulturentreprenörer. Resultatet av deras arbete kommer att visas den 31 januari i Stapelbäddsparkens lokaler och du är välkommen dit för att skata och spana in det hela.Från 7 november 2007, Triple-A tjejskatecamp, story
Under helgen samlades tjejer i alla åldrar (11-39 år) på Bryggeriet för att åka skateboard tillsammans på Triple A skate camp. Tjejerna kom från hela Sverige och vi hade även deltagare från England, Frankrike och Holland...


Några av tjejerna hade precis börjat skejta, medan andra hade skejtat i uppemot 10 år. Det var alltså åkning på alla nivåer, allt från att nöta ollies till de som körde lipslide på räckena och nosegrind på leadgen.

Vi började helgen i Stapelbäddsparken i fredags med en schysst kvällssession. Sedan begav vi oss till Bryggeriet där vi även skulle sova under helgen. Vi skulle till på köpet få Bryggeriet helt för oss själva från det att Bryggeriet stängde i fredags, fram till öppning i söndags.

Under lördagsförmiddagen fick deltagarna skejta med coacher som bestod av delar av Triple A-teamet, närmare bestämt Sarah Meurle, Johanna Juzelius, My Magnusson, samt Triple A's grundare Andrea Andersson Antunes. Det var mycket uppskattat bland deltagarna. Senare under eftermiddagen kördes Skate Jam på streeten, i ena bowlen, samt i lilla minirampen. Deltagarna körde grymt bra och Triple A-teamet var domare.

RESULTATLISTA
Best street: Candy Jacobs, 17 år, Holland
Best flow: Katharina Sterner, 23 år, Göteborg
Best bowl: Isa Sjöqvist, 11 år, Malmö
Best miniramp: Magdalena Mörling, 23 år, Alingsås
Poor sucker: Katharina Sterner, 23 år, Göteborg
Best trick: Maitane Midby Careaga, 16 år, Göteborg
Best slam: Anna Smideman, 23 år, Stockholm
Best fighter: Ida Östensson, 22 år, Uppsala

När tävlingarna var över var det dags för middag och då bjöds det på pizza till alla.

Direkt efter middagen var det dags för prisutdelning där vinnarna hade nominerats inom olika kategorier. Widow ville även skänka en bräda till den tjej som hade den mest slitna brädan, så medan några av deltagarna la fram sina brädor för att visa hur slitna det var, hördes en hög smäll. Det var Katharina Sterner som var sugen på en ny bräda och knäckte sin egen i all hast. Därmed var den kampen avgjord.

Campet började lida mot sitt slut. Innan deltagarna begav sig till Stapelbäddsparken under söndagen hjälptes alla åt att städa och ställa i ordning på Bryggeriet. I samband med att tjejerna fyllde i enkäter om campet fick de varsin liten påse med överraskningar från våra sponsorer.

Sen blev det alltså ett par timmar skate i Stapelbäddsparken innan alla skulle bege sig hemåt igen och det pratades redan om när nästa camp skulle hållas.

Triple A och Bryggeriet vill passa på att tacka våra sponsorer som såg till att samtliga deltagare fick med sig lite prylar hem från campet som minne, samt de fina priserna till vårt Skate Jam:

Bellows, Transition, Widow, Brotherhood Plaza, Brotherhood clothing, worldimproving.com, Evoke, Red bull


Klicka bilden här ovanför för att se den större. Sarah Meurles bilder från campet hittar du här och en Sydsvenskan-artikel här.


Från 2 november 2007:
Ett fullbokat Triple-A-skatecamp kör nu igång (fanns runt 30 platser tror jag) . På campets skatejam kammar vinnaren hem en resa till Stockholm och Brotherhood Plaza under 2008, tillsammans med valfri kompis, plus eventuella priser från andra sponsorer.

Från 2 oktober 2007:
Snart är det dags för Triple-A skate camp på Bryggeriet i Malmö.

Triple-A skate camp är ett camp för tjejer i alla åldrar som vill utveckla såväl sin skateboardåkning som sitt kontaktnät. Vi startar den 2 november i Stapelbäddsparken, bor på Bryggeriet och avslutar sedan den 4 november.

Delar av Triple A-teamet (teamet består av Johanna Juzelius, Sara Meurle, Joana Andersson-Antunes, My magnussan) kommer att finnas på plats för att ge tips och inspiration. Det kommer också hållas Skate Jam med priser och en hemlig överraskning.

Det kostar 250:- att delta och i priset ingår endast frukost och boende. Anmälan skickas till andrea@bryggeriet.org senast den 26/10.

För mer info, besök Triple-A alternativt Bryggeriet eller snacka med Andrea här på worldimproving.com.

Tidigare nyhet från 6 mars 2007:
En kort rapport från Andrea Andersson Antunes om den tjejskatesession hon ordnade den femte mars.

Efter lite om och men var det äntligen dags för tjejskaten att dra igång på Bryggeriet igen. Detta firades med Triple A Girl Session, en kväll som skulle bestå av skate, film och lite frågesport i form av tipsrunda.

Som arrangör måste jag medge att jag var lite orolig för att folk inte skulle dyka upp. Måndagarna innan hade vi nämligen varit 2-3 tjejer på de så kallade "tjejsessions", som ägde rum samtidigt som nybörjarskaten. Inte långt efter att klockan passerat 18:00 droppade tjejerna in i hallen i till min lättnad.

Vi blev till slut 20 tjejer i alla åldrar och på olika nivåer. Alla var peppade på att få skejta. Sarah Meurle och My Magnusson la glatt upp trick efter trick, medan andra befann sig på nybörjarnivå.

My Magnusson, pop Shove-it. Foto: Andrea Andersson Antunes.

Under kvällen körde vi även en skaterelaterad tipsrunda där den tjej som fick flest rätt fick en ny skateboard. Dessutom delade vi ut truckar och hjul i kategorierna "bästa prestation" och "bästa kämpe". Priserna hade Bryggeriet sponsrat med.

Sessionen bjöd även på film, nämligen Getting Nowhere Faster, en skatefilm med världens främsta skejtande tjejer. (Denna film kommer att recenseras på Triple-A.se vid ett senare tillfälle.)

Sedan blev det mer skate och eftersom fotografen blivit sjuk, gjorde jag mitt bästa för att få lite schyssta bilder från kvällen. Kameran ville inte riktigt samarbeta med mig, men klicka här för att se fotona.

Tjejskaten kommer alltså från denna dag att vara varje måndag mellan klockan 18:00-21:00 på Bryggeriet i Malmö. Håll även utkik efter liknande evenemang i framtiden genom att regelbundet besöka triple-a.se

Triple A vill tacka Bryggeriet och Streetlab för schysst samarbete, utan er hade kvällen antagligen inte blivit av.

/ Andrea

Några av tjejerna som kom på Bryggeriets kickoff för tjejskaten
(d.v.s. Triple A Girl Session). Foto: Andrea Andersson Antunes.
 
Comments

big_flip7/3/07 kl 09:07
jäää

Lisa7/3/07 kl 15:40
Nice work andrea!

THERESEEWERTSON7/3/07 kl 19:32
Kan det inte va nått sånt i västrås nån gång ;)

sk8_ida7/3/07 kl 21:39
yeah right:)

dudeman8/3/07 kl 15:59
cleant'

Woman9/3/07 kl 06:07
Härligt brudar, next time I´ll be with you.

chrisfranhe9/3/07 kl 19:46
yeah nice:D

oskar_cool18/3/07 kl 16:15
ha ja har vart i bryggeriet

znaxi16/1/08 kl 17:27
Nästa gång vill ja me :)

Stale_10/10/08 kl 18:09
Yey najz andrea/Eric Wahlvik

vans_dougge24/3/09 kl 14:58
toppenLogged in members can add comments here.

  Annat om Tösabidarna:

Nyhet: No Limit Skype-Ã…rsmöte 16-03-2010
Nu är det snart dags för årsmöte för föreningen NO LIMIT och alla är varmt välkomna! Söndagen den 21 mars kl.20.30. Plats: Eftersom vi alla bor på så olika ställen kör vi mötet på skype Adda ida.ostensson på SKYPE så bjuder vi in dig till gruppen. Read more


Reportage: Tösabidarna GirlSkateCamp 20-12-2009
Här är lite bilder och text från tjejcampet som hölls i Bryggeriet den 30 oktober till 1 november. Kolla också tosabidarna.blogspot.com som är Tösabidarnas nya hemsida. Read more


Reportage: Tösabidarnas Julavslutning 20-12-2009
Lite bilder från Tösabidarnas Julavslutningsfirande i Bryggeriet i Malmö. Read more  Annat om tjejer:

Nyhet: Fler gäster på invigningen 13-08-2010
14 augusti! Invigning i förorten med tjejer ända från Kanada plus Perus Crew, Eniz Fazilov, Dallas Rockvam och första konserterna någonsin på plazan, med artister som James Wilson & Caribinghi, I-Smile av Slag Från Hjärtat, Lancy Rankin och många fler. Grillning, fri skate och fest! Read more


Nyhet: Crossing Boarders Sverigetour 09-08-2010
Idag beger sig plockas de 15 Kanadensiska tjejerna upp på Arlanda av de Svenska och man beger sig mot Umeå för första uppvisningen. Sen blir det Gävle, Stockholm, Göteborg, Falkenberg och Malmö! Read more


Nyhet: Get Set Go! 21-22 aug 03-08-2010
Om bara några få veckor, närmare bestämt den 21-22 augusti kommer tjejer från hela världen vallfärda till Malmö. Det kommer nämligen hållas en internationell skateboardtävling för tjejer på Stapelbäddsparkens streetplaza - Get Set Go! Read more


Nyhet: Sarah Meure Pro Release 14-10-2009
Stort Grattis till Sarah Meurle som nu får två egna modeller på Bellows skateboards. Streetlab håller nu på fredag mellan kl 18-20 en releasefest för att fira det hela! Read more


Nyhet: Umeå-lokalen 12-10-2009
Nu har Umeå-lokalen renoverats och öppnats för allmänheten. Den är sjukt fräsch och massa nya grejer finns att åtnjuta, se bilder på www.umeskate.se. Read more


Reportage: You Skate Girl Camp 06-09-2009
I Maj i våras arrangerades ännu ett succécamp av tjejerna bakom You Skate Girl. Denna gång var det åkning i Uppsalas miniramplandskap och en dagstripp till Avesta som stod på schemat. Read more


Nyhet: Skullcandy girlskatecamp 29-07-2009
En liten rapport från dag ett och två på Skullcandy girlskatecamp av coachen Ida Alatalo. Read more


Nyhet: SkateboardVM 26-07-2009
Resultaten är klara för både street och vert i skateboard världsmästerskapen. Det och lite film hittar ni här. Read more


Nyhet: Sarah Meurle i Skate-VM 26-07-2009
Vi säger grattis till 19 åriga Sarah Meurle från Blentarp/Malmö som kvalade sig vidare i fredags till lördags final i de officiella världsmästerskapen i skateboard som ägde rum i Boston Massachusetts, USA. Read more


Nyhet: YSG Uppsalacamp! 10-07-2009
Helgen den 15 – 17 maj samlades ett gäng med peppade tjejer i ungdomenshus för en helg med skate, sol, chips och en massa nya vänner. Read more


Nyhet: Skullcandy-läger i Köpenhamn 30-06-2009
Den 27 juli går tjej-lägret Skullcandy skatecamp i Köpenhamns skatepark av stapeln i Danmark. Flyerbilden är tagen på sydligare breddgrader i Barcelona. Ser bestämt ut som Sarah Meurle. Read more


Nyhet: Tjejchill i Skarpnäck 28/6 28-06-2009
Det blev en liten familjär session. Några bilder hittar ni bland nya bilder i högerspalten eller bland bilderna på användaren youskategirl och intaggade på användaren brotherhoodplaza (snabbsök användare i huvudmenyn). Read more


Reportage: Myggturné dag 5 Överkalix 19-06-2009
Här kommer rapport för sista stoppet, Överkalix, dag 5: Igår åkte vi från Luleå. Vi hade trängt in oss på golvet mellan två soffor i skatehallens lilla matrum. Jag hade faktiskt sovit ganska bra och har lärt mig att sova på luftmadrass utan luft. Det härdar. Read more


Reportage: Myggturnédag 4 Pite+Luleå 18-06-2009
Tja Maja Lagedal här! Jag tänkte skriva lite om vad som hände på tisdagen. Ida Alatalo gick upp lite före oss andra för att hinna med sin buss till Luleå och Anneli gick upp för att skata medan vi andra sov. Vi åt vi frukost tillsammans och packade bilen och for vidare. Read more


Reportage: Dag 2-3 på YSG Myggturné 16-06-2009
Yooo dagboken! Marianne Ahnlund här, tänkte ta initiativet att skriva lite om gårdagen och dagen. Igår så var det skitväder som vanligt… jävla regn, men va tusan det får man räkna med om man bor här uppe i norrlands trakter. Så vi åkte till Umeås skatelokal... Read more


Reportage: Dag1 på YSG Myggturné 14-06-2009
Här är en liten rapport från Anneli Lewis om första dagen på You Skate Girl-tjejernas Myggturné i Norrland. Read more


Nyhet: YSG news April 2008 - Juni 2009 12-06-2009
Här hittar du de flesta You Skate Girl-nyheter och reportage som vi publicerat mellan april 2008 och juni 2009. Read more


Nyhet: Sportparken i Hudiksvall 09-06-2009
En plaza med street och böjar ska byggas i Hudiksvall! De har fått ihop 3,2 av de 4-5 miljoner som behövs till byggfas 1. Man kan ge 100 kr eller mer som stöd och få sitt namn ingjutet i parken. New Line Skateparks har gjort ritningar, spana in! Read more


Bilder: Nya bilder på Umeåplazan 10-03-2009
Vi fick ett gäng uppdaterade bilder med justerade detaljer och omdesignade bowlen till kommade bygget Sparken i Umeå. Check images out


Video: Tjej-världsranking + video 03-03-2009
Visst, rankingplacering beror bara på tävlingsresultat och det finns många bra som inte tävlat, men tyckte det va kul när jag såg på TheSideProject att Sarah Meurle genom en enda tävling ligger 15:e på världskuppens ranking nära tjejer som Vanessa Torres och Elissa S. Check the video


Film: Sophie Poppe videointervju 03-03-2009
Hittade den här tubade intervjun som va lite småtrevlig med Belgiska Sophie på TheSideProject, en sida för tjejer som för övrigt har skrivit om både Sarah Meurle och No Limit-filmen de senaste dagarna. Check the video


Nyhet: No Limit återbesökstour 03-02-2009
Sverige har de senaste åren börjat bli ett bra land för tjejer som vill skata med andra tjejer, läger, tjejskate i parkerna med mera. Några av tjejerna bakom No Limit Tour ska också på turné i vinter igen och ha små träffar från norr till söder. Read more


Nyhet: No Limit Filmpremiär 10-12-2008
Nu på fredag den 12/12 under Lucia Classics efterfest på El Amir kommer No Limit Tours turnéfilm ha premiär! Kolla trailer här. Kvällen börjar kl.21.00 och håller på till 03.00. Read more


Tävling: Skate.nu-Giftorm fototävlingen 07-12-2008
Fototävlingen är nu avgjord och vilka som vann kan ni nu se i nya numret av giftorm som ska finnas ute nu och trilla in hos oss prenumeranter som inte fått den inom kort. Maila skate.nu ni som vann för att få priserna! Read more


Bilder: Franks kreativa utlopp 05-12-2008
Vi har kikat på en spansk skatare och konstnär innan, nu ska vi ta oss en titt på en svensk skateboardåkares och konstnärs verk. Ta en titt, sen kan ni också kika på intervjun som Ida Östensson har gjort med Frank. Enjoy. Check images out


Intervju: Att skata på konst 05-12-2008
Jag (Ida Östensson, skate.nu anm.) träffade Frank en sen natt i Göteborg på ett skräpmatshak. Han kom fram och frågade om jag eller någon av mina vänner "ville gå ut och snacka om livet". Vi var säkra på att han bara ville ha hem ett "kvart i tre ragg"... Read more


Intervju: Adrian Blanca 01-12-2008
Jag ställde lite frågor till mannen som gjort sig känd för att teckna brädor, skatare, kvinnor med mera på éskläder, skor och diverse brädor. Lämnar intervjun på engelska. Read more


Bilder: Mer Adrian Blanca-målningar 01-12-2008
Foton på några målningar Adrian gjorde i New york, Antwerpen, Munchen och Barcelona på sin turné. Check images out


Video: Sarah Meurle 22-11-2008
Här är ett klipp från Bryggeriet med Bellows nya recruit Sarah Meurle. Sarah kom just hem från Barcelona och en del footage därifrån kommer vi dessutom kunna se i en kommande Streetlab-video. Check the video


Reportage: Triple A camp i Bryggan 08-11-2008
Ida Östensson berättar lite om vad som hände på tjejcampet i Malmö. Tre dagar, 30 brudar och sjukt mycket skate. Read more


Film: Sanning och Kärlek 29-10-2008
Ett trevligt videoreportage av Wigardt Media med skate och intervjuer. Isak Ström, Leo Ström, Eddie Lindkvist, Firesign-Robban, Bryggan-Johan, Frysen-Ozzy och ett gäng andra killar och tjejer får prata av slg lite om skate och rulla lite framför kameran. Check the video

  Annat om Bryggeriet:

Nyhet: Sthlm Bowl Cup update 25-02-2009
Uppdateratingar om Sthlm Bowl Cup nu i helgen 28 februari till 1 mars. 24 personer mellan 11-45 kommer till stan med Bryggeriets bussar för att skata i Solnabowlen, Nordpoolen och Fryshuset med alla andra som dyker upp. Kolla vilka som är på bussen och tiderna här. Read more


Film: Sarah Meurle på Bellows klipp 19-02-2009
Sist vi skrev om att Sarah körde på Bellows tog vi med ett äldre klipp från Bryggeriet. Nu kom ett officiellt Sarah-på-Bellows-klipp med skate från Giftorm-intervjun, Barcelona, Brotherhood Plaza m.m. Check the video


Bilder: Vert Attack pics + resultat 03-02-2009
Häromdagen hölls tävlingen Vert Attack III i Bryggeriet och det blev tydlgen den roligaste verttävlingen hittills och det var en skön blandning av gamlingar och yngre förmågor. Här är några bilder vi fick därifrån och tävlingsresultaten. Check images out


Film: Video från gamla Nike SB-demon 26-09-2008
Snubblade över videon från när Lewis Marnell, Paul Rodriguez, Omar Salazar och Wieger Van Wageningen var i bryggeriet och fick lust att slänga upp även om den är lite gammal (2006). Tog med ett bonusklipp på Lewis fsflip på en demo i Hamburg också. Check the video


Tävling: Bryggeriet fyller 7 år 28-08-2005
Den 10:e september firar Bryggeriet 7 år. Detta firas med en radikal streettävling i jamformat på den sprillans nya streetytan. Read more

AnnonserSettings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys


      © Skate.nu        Contact 


Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop