The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 Meny


Du är inte inloggad men du kan titta på mycket ändå.

Ny Startsida | Gammal
Skatebilder
Videoklipp
Bli medlem
Artiklar / Foton
Forum
Pollrum
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Kontakta skate.nu
You Skate Girl
Nyhetsbrev
Brotherhood Plaza
Sök medlemmar
Snabbsök användare:

   Logga in

Användare 
Lösenord 
Glömt ditt lösenord?
Bli medlem


Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.
Articles

Tävling: Rita och vinn StreetBlasters 5/4/10 kl 13:24
Första vinnare valda och publicerade, men finns fortfarande chans att vinna. Tills det töat klart för en ren skatefototävling kör vi en ny variant. Maila in ditt telefonklotter och dina konstverk och foton till skate.nu och vinn Sandbergs Streetblasterhörlurar! En del av era bidrag kommer att smycka skate.nu-designen i framtiden.Av: david

Dessa herrar kommer att få Streetblasters hemskickade inom kort:
Christian Artback, Kalmar
Sebastian Forsberg, Uppsala

En del av kreationerna kommer poppa upp som utsmyckning på sidan framöver.

Vi har valt att spara lurar till senare tävlingar också, men om nån skickar in ett bidrag innan den 12:e april så kan bidragen eventuellt belönas med dessa.


Sandberg är ett teknikföretag som skapat en hel del finurliga teknikprylar som gjort livet lättare för mig på senaste så när de erbjöd sig att tävla ut streetblasterlurar till skatare så tänkte jag att det kan ju vara en kul grej.

Tävlingen går till så att ni fotograferar era teckningar, griptapeklotter, designs och målerier med en digitalkamera eller scannar dem och mailar in till skate.nu och vi kommer att plocka vinnare som får streetblasterlurar hemskickade från Sandberg. Men ni kan också skicka in stämningsfulla foton som ni tagit på skate, häng, natur eller annat nice.

Det är flera lurar på spel och ifall vi tävlar ut alla paren på en gång eller sparar några till ännu en tävling beror på hur mycket fint ni skickar in! Se också tips och regler längre ner.
Tips och regler:
Alla sorters mönster, klotter, foton, bilder, skisser, teckningar, photoshop- och illustrator-designs och målningar är välkomna i tävlingen och vill man bättra på sin chans att vinna så kan man rita något med koppling till skate (helst utan att rita in några "kommersiella skatemärken") eller så kan man kan rita nåt som för tankarna till positivitet, vänskap, spots, parker, skoj eller kärlek till livet, för sånt gillar vi!

Vi kommer att redigera och använda vissa delar av era bidrag som bilder och bakgrunder i skate.nu-sidans design för att den ännu mer ska vara formad av er besökare, inte bara genom era uppladdade skatebilder som innan. Ni måste såklart själva ha skapat det ni skickar in och inte ha nåt emot att en del av det redigeras och används till hemsidedesignen.

Vinnare som får Streetblasterlurar hemskickade kommer att läggas ut här på skate.nu inom kort, när era bidrag rullat in till info@skate.nu!


 
Kommentarer

abbe (inte inloggad)24/3/10 kl 14:50
hur gör man

david (inte inloggad)24/3/10 kl 19:23
Fotografera nåt du ritat och maila in bilden till adressen som står där bara? Eller vad menar du Abbe?

Emil_skate (inte inloggad)24/3/10 kl 23:33
Kan man maila in flera bilder eller får man bara maila in en bild?

david (inte inloggad)25/3/10 kl 21:43
man får maila in flera, det finns ingen särskild gräns. spelar ingen roll om de kommer samtidigt eller i omgångar heller.

p12 (inte inloggad)26/3/10 kl 13:49
vem ska man skriva till och ska man skriva namn var man bor o.s.v!

david (inte inloggad)26/3/10 kl 16:01
"när era bidrag rullat in till info@skate.nu" gör det inte svårare än det är :) adress kommer vi be vinnarna om sen, men vill man skicka det direkt så får man såklart.

Metalbin (inte inloggad)15/8/10 kl 17:19
Är tävlingen fortfarande igång eller? :S

Metalbin (inte inloggad)15/8/10 kl 17:21
Är tävlingen fortfarande igång eller? :S

Metalbin (inte inloggad)15/8/10 kl 17:21
Är tävlingen fortfarande igång eller? :SInloggade kan lägga till en kommentar här.

  Annat om fototävling:

Tävling: Skate.nu-Giftorm fototävlingen 07-12-2008
Fototävlingen är nu avgjord och vilka som vann kan ni nu se i nya numret av giftorm som ska finnas ute nu och trilla in hos oss prenumeranter som inte fått den inom kort. Maila skate.nu ni som vann för att få priserna! Läs vidare


Tävling: Vinnare av Supraskorna 01-05-2008
Vinnare klar nu. (De som laddade upp en skatebild innan 1 maj hade chansen att vinna ett par Supra Raider Low - black/demin-skor i storleken us 10 / eu 44. Det var inte en fototävling utan skorna skulle bara ut till nån glad skatebilduppladdare oavsett fotoutseende). Läs vidare


Film: Upnorth 3, Erik Holmlund 19-02-2008
Erik Holmlunds nosebluntslide på kula i vår julfototävling har kanske fler än jag viljat se på video? Checka den och annat nice i hans och andras delar från UpNorth VM 3. Eriks backside nosegrind to backsidelipslide to backside 5-0 to backside 180 ut på curb kanske? Kolla videon


Tävling: Vinnare i fototävlingen 10-01-2008
Över 120 bidrag kom in i Jul o nyår-fototävlingen. Ta en titt på vilka som utsetts till vinnare och kommer scora EA skate-spel, foto i tidningen Transition, prenumerationer och pokaler. Läs vidare


Tävling: Fototävlingar x 2 03-01-2008
Några dar kvar! Skate.nu och tidningen Transition kör två skatefototävlingar i Jul och nyår. Priser går till bästa tjej- och kill-skatefoto inskickat innan 10 jan. Vinnarbilderna publiceras i Transition, vinner 2 årsprenumerationer, ett EA skate-spel och en pokal/team. Läs vidare

Inställningar

(Bara för inloggade) Visa mer med tjejer
Visa mer med killar


      © Skate.nu        Kontakt