-->The deckshape is a registered trademark. All rights reserved.

 Menu


You are not logged in but you can use a lot of the site.

Ny Home | Gammal
Member Skatepics
Member Videoclips
Become a member
Articles / Photos
Forum
Poll room
Lokala bilder/videos/forum
Lokala gästböcker
Online 
Contact skate.nu
You Skate Girl
Newsletter
Brotherhood Plaza
Advanced user search
Quick username search:

   Log In

Username 
Password 
Forgot your password?
Become a member


Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av skate.nu som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.
Articles

Tävling: Rita och vinn StreetBlasters 5/4/10 kl 13:24
Första vinnare valda och publicerade, men finns fortfarande chans att vinna. Tills det töat klart för en ren skatefototävling kör vi en ny variant. Maila in ditt telefonklotter och dina konstverk och foton till skate.nu och vinn Sandbergs Streetblasterhörlurar! En del av era bidrag kommer att smycka skate.nu-designen i framtiden.Av: david

Dessa herrar kommer att få Streetblasters hemskickade inom kort:
Christian Artback, Kalmar
Sebastian Forsberg, Uppsala

En del av kreationerna kommer poppa upp som utsmyckning på sidan framöver.

Vi har valt att spara lurar till senare tävlingar också, men om nån skickar in ett bidrag innan den 12:e april så kan bidragen eventuellt belönas med dessa.


Sandberg är ett teknikföretag som skapat en hel del finurliga teknikprylar som gjort livet lättare för mig på senaste så när de erbjöd sig att tävla ut streetblasterlurar till skatare så tänkte jag att det kan ju vara en kul grej.

Tävlingen går till så att ni fotograferar era teckningar, griptapeklotter, designs och målerier med en digitalkamera eller scannar dem och mailar in till skate.nu och vi kommer att plocka vinnare som får streetblasterlurar hemskickade från Sandberg. Men ni kan också skicka in stämningsfulla foton som ni tagit på skate, häng, natur eller annat nice.

Det är flera lurar på spel och ifall vi tävlar ut alla paren på en gång eller sparar några till ännu en tävling beror på hur mycket fint ni skickar in! Se också tips och regler längre ner.
Tips och regler:
Alla sorters mönster, klotter, foton, bilder, skisser, teckningar, photoshop- och illustrator-designs och målningar är välkomna i tävlingen och vill man bättra på sin chans att vinna så kan man rita något med koppling till skate (helst utan att rita in några "kommersiella skatemärken") eller så kan man kan rita nåt som för tankarna till positivitet, vänskap, spots, parker, skoj eller kärlek till livet, för sånt gillar vi!

Vi kommer att redigera och använda vissa delar av era bidrag som bilder och bakgrunder i skate.nu-sidans design för att den ännu mer ska vara formad av er besökare, inte bara genom era uppladdade skatebilder som innan. Ni måste såklart själva ha skapat det ni skickar in och inte ha nåt emot att en del av det redigeras och används till hemsidedesignen.

Vinnare som får Streetblasterlurar hemskickade kommer att läggas ut här på skate.nu inom kort, när era bidrag rullat in till info@skate.nu!


 
Comments

abbe (not logged in)24/3/10 kl 14:50
hur gör man

david (not logged in)24/3/10 kl 19:23
Fotografera nåt du ritat och maila in bilden till adressen som står där bara? Eller vad menar du Abbe?

Emil_skate (not logged in)24/3/10 kl 23:33
Kan man maila in flera bilder eller får man bara maila in en bild?

david (not logged in)25/3/10 kl 21:43
man får maila in flera, det finns ingen särskild gräns. spelar ingen roll om de kommer samtidigt eller i omgångar heller.

p12 (not logged in)26/3/10 kl 13:49
vem ska man skriva till och ska man skriva namn var man bor o.s.v!

david (not logged in)26/3/10 kl 16:01
"när era bidrag rullat in till info@skate.nu" gör det inte svårare än det är :) adress kommer vi be vinnarna om sen, men vill man skicka det direkt så får man såklart.

Metalbin (not logged in)15/8/10 kl 17:19
Är tävlingen fortfarande igång eller? :S

Metalbin (not logged in)15/8/10 kl 17:21
Är tävlingen fortfarande igång eller? :S

Metalbin (not logged in)15/8/10 kl 17:21
Är tävlingen fortfarande igång eller? :SLogged in members can add comments here.

  Annat om fototävling:

Tävling: Skate.nu-Giftorm fototävlingen 07-12-2008
Fototävlingen är nu avgjord och vilka som vann kan ni nu se i nya numret av giftorm som ska finnas ute nu och trilla in hos oss prenumeranter som inte fått den inom kort. Maila skate.nu ni som vann för att få priserna! Read more


Tävling: Vinnare av Supraskorna 01-05-2008
Vinnare klar nu. (De som laddade upp en skatebild innan 1 maj hade chansen att vinna ett par Supra Raider Low - black/demin-skor i storleken us 10 / eu 44. Det var inte en fototävling utan skorna skulle bara ut till nån glad skatebilduppladdare oavsett fotoutseende). Read more


Film: Upnorth 3, Erik Holmlund 19-02-2008
Erik Holmlunds nosebluntslide på kula i vår julfototävling har kanske fler än jag viljat se på video? Checka den och annat nice i hans och andras delar från UpNorth VM 3. Eriks backside nosegrind to backsidelipslide to backside 5-0 to backside 180 ut på curb kanske? Check the video


Tävling: Vinnare i fototävlingen 10-01-2008
Över 120 bidrag kom in i Jul o nyår-fototävlingen. Ta en titt på vilka som utsetts till vinnare och kommer scora EA skate-spel, foto i tidningen Transition, prenumerationer och pokaler. Read more


Tävling: Fototävlingar x 2 03-01-2008
Några dar kvar! Skate.nu och tidningen Transition kör två skatefototävlingar i Jul och nyår. Priser går till bästa tjej- och kill-skatefoto inskickat innan 10 jan. Vinnarbilderna publiceras i Transition, vinner 2 årsprenumerationer, ett EA skate-spel och en pokal/team. Read more

AnnonserSettings

(Only for logged in) Show more with girls
Show more with guys


      © Skate.nu        Contact 
Skarpnäck Hoodies och T-shirts på Good Shop Online Store


Satori Movement, USA
Satori i Tactics webshopSatori i Warehouse webshop
Satori i Skatepark of Tampa webshop